2777
2789
عنوان

چی بخورم..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست
اره همونجوری بابونه دم میکنی اینم همینطوره یعنی روی شعله خیلی کم باشه یا اصلا مستقیم رو شعله نباشه

باشه مرسی عزیزم🙏🏾

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

آره خودش گفت مامانش خونش تو روستا هست اونجا بعضی وقتا اهالی خودشون عسل درمیارن از کندو اونم کندو ط ...

خیلی مزه طبیعی بده حتما واسه همون مزشه ک زود پری شد

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طریقه مصرفشوبگو عزیزم🙏🏾

ببین مثل چای.مقداری اب میذاریم با یه قاشق.هر کدوم که خواستی میذاریم روی شعله کم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
ببین مثل چای.مقداری اب میذاریم با یه قاشق.هر کدوم که خواستی میذاریم روی شعله کم

نمیشه همشو قاطی کنم باهم دم کنم؟

اینارو نخور بهم میریزی برو دکترت

دکترم مطبش تعطیله ب منشی میگم بش بگو چیکار کنم میگه تو مجازی پاسخگو نیس باید مطب باشه ک بدونه بیمارش کیه