2777
2789

از بابت کثیف شدن حرص نمی‌خورم چون زیر انداز داره همیشه 

اما دوست ندارم دست و پا چلفتی باشه 

امشب سر شام دیگه صبرم تموم شد و دعواش کردم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

وا بچست بزار بچگی کنی یه چیزی زیرش پهن کن چندسالشه؟؟؟؟ 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هست نمیفهمه خب چرا بهش میگی دست پا چلفتی 🥺😠داخل گوگل بخون یاد میگیری که چطور کاری کنی که بچه یاد بگیره غذا رو درست بخوره و ... زیری پهن کن براش ...

چند سالشه ؟

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
شاید رو زمین سختش باشه بچتون چاقه یا لاغر اخه بعضی از بچه های چاق سختشونه رو زمین غذا بخورن 

فرقی نداره روی میز هم همینطوره 

لاغره 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اووو سه سالشه میخوای مثل ماها غذا بخوره غذا کم بریزید و تو ظرف بزرگ بریزید که جا داشته باشه قاشق میزنه نریزه کم کم یاد میگیره حساس باشی بد تر میشه چنگال دست گرفتن رو یادش بده یا غذایی که میشه با دست خورد رو بزار با دست بخوره بعدا یاد میگیره خودش