2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم ازش فاصله بگیر .از حذف چت شروع کن.سنگین باش.قهر و دعوا مال بچه هاس عزیزم 

خودتم با کلاسی دوستی  هنری چیزی مشغول کن 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
نگووو😭😭😭😭😭😭😭

مشکل ما آدما همینه دیگه واقعیت سخته برامون واقعیت رو قبول کنیم بعد فردا ک آیندمون خراب شد میگیم خدا مارو یادش رفته 

بخودت دبیا دختر خاهشا آینده ات رو تباه نکن به این فک کن چطور پیشرفت کنی دنبال عشق یکطرفه نرو

یکم ازش فاصله بگیر .از حذف چت شروع کن.سنگین باش.قهر و دعوا مال بچه هاس عزیزم  خودتم با کلاسی د ...

چجوری فاصله بگیرم پسرعممه میریم تفریح بابام زنگ میزنه عمم میان میریم هرجا هستن🥺

یکم ازش فاصله بگیر .از حذف چت شروع کن.سنگین باش.قهر و دعوا مال بچه هاس عزیزم  خودتم با کلاسی د ...

از این به بعد شروع میکنم سرسنگین میشم سعی میکنم نزدیک نشم سعی میکنم تو جمع همه نشستن اونم هست من برم راه برم اونجا نباشم👌🏻

زیاد چن ساله ۱۹سالشه خب الان نمیدونم چجوری آشتی کنیم😭

قرار نیست بدونی ول کن 

تو نباید کاری کنی براش 

نه وظیفته مه مجبوری نه هیچی 

الانم برو کلا صعحه چتشو پاک کن 

اخه خیلی مسخرس تو داری به کسی دل میبندی که نمیدونه مشکلو با حرف حل میکنن نه بلاک کردن.قهر و لجم نه جالبه و نه افتخار 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چجوری فاصله بگیرم پسرعممه میریم تفریح بابام زنگ میزنه عمم میان میریم هرجا هستن🥺

نگفتم فرار کنی دختر گد 

اون صحبته و اون چت واین چیزا رو محدود کن 

یکم سنگین ترش کن فقط 

با دخترای فامیلتون بگرد بیشتر سرتو با دونا گرم کن 

میخوام تموم شد🙃❤😍

شاید تازه شروع شده باشه ، باید قوی بودنتو به خودت ثابت کنی و محک بزنی خودتو ، ولی تسلیم نشو ، برای آینده ات تل‍اش کن ، وقت واسه عشق و عاشقی زیاده

منتظر ..🤍🍃
از این به بعد شروع میکنم سرسنگین میشم سعی میکنم نزدیک نشم سعی میکنم تو جمع همه نشستن اونم هست من برم ...

ناراحت شدی؟ببین عزیز من میتونم بهت بگم برو بهش زنگ بزن و حرف دلتو بزن و خودتو دم دستی نشون بده 

نه چیزی ازم کم میشه نه هیچی 

ولی اخه درست نیست.توهم مسلما دختر عاقلی هستی و خودت اینو میدونی 

فکر نکن ما درکت نکردیم.ولی اخه چاره چیه

چشم مهسا خانوم مرسی خیلی انرژی دادی😘😘

چشمت بی بلا 💋

امیدوارم جای اشک تو چشت بخندن چشات