2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن بیان/:

2877 بازدید | 69 پست

سلام خانوما 

چن تا سوال داشتم اول اینکه دردای زایمان ترس داره؟

اوج درداش از چن سانت شروع میشه؟ غیر قابل تحمله یا چی؟ تو اون لحظا ک درد میکشی چی باید کنی اروم تر شی چون من با جیغ و داد کردن مخالفم تحمل دردمم بالاس

چ وسایلی باید ببریم بیمارستان؟ وقتی سر بچه بخواد بیاد بیرون دردش شدیده یا چجوریاس؟ من لگنم خوبه دکتر گفته بنظرتون زایمانم راحت تره؟ اگه باز ب قبل برگردین باز طبیعی رو انتخاب میکنین؟ اگه نه چرا اگه اره چرا 

وای چقد سوال پرسیدم /:

♡Dian

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی یکی الان جوابتو میدم

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک عدد پریودی هستم که دردم در حد رامیان طبیعی وحشتناک و دلم گی خواد جیغ بزنم . ترس که اره واقعا داره دردشم خیلی زیاد ولی بهتر اینه که تو سزارین ۷ لایه از شکمم ببرن 

اگه برگردم عقب میرم سزارین فقط هم بخاطر درد غیرقابل تحملی که کشیدم یه لحظه رفتم دسشویی صورتم و تو اینه دیدم خودمونشناختم از شدت درد تمام صورتم کبود بود 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

وای از ۵ سانت به بعد دردا کم کم شروع میشه هر کسی فرق داره چقد درد شدید داشته باشه من ۲ساعت داشتم مامانم۱۶ساعت وقتی سر بچه میاد میخای بمیری فقط همراه با درد باید خودتم زور بزنی و همکاری کنی منکع دیگه زایمان طبیعی اگه خاسته باشم بچه بیارم نمیکنم

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤

اپیدورال کن خییییییلی راحت تر زایمان میکنی،اونموقع که سر بچه میاد بیرون دیگه آخرای دردته،انقدر ذوق داری دیگه درد رو نمیفهمی،من برای بچه اولم دکتر برام آینه گذاشت تمام مراحل بیرون اومدن بچه رو دیدم

ترس نداره،ولی توقع سختترین لحظات عمرتو داشته باش،من بعد از خارج شدن سرش،تا شونه هاش بیاد خیلی طول کشید،واقعی ۱۲ دقیقه ولی برای من ۱۰۰ سال،وقتی کامل اومد،گریه نکرد،دکترم گفت تو کانال زایمان مونده خسته شده....خلاصه که فکر میکردم میمیرم

وسایل هم بیمارستان یا لیست میده بهت یا خودش وسایل میده پولشو میگیره،ولی حتما چیزایی مثل خاکشیر،کاسنی،حسابی بخور،و اینکه ایشالا بسلامتی بغلش کنی🥰🌹

عزیزم اگه تحمل دردت بالاست پس طاقت میاری چیزی نیس ... من خودم فقط بخاطر بچه م جیغ نمیزدم چون نمیخواستم تو حین بدنیا اومدنش ناله مامانشو بشنوه فقط به دخترم فکر میکردم ...

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

۱_شروع درد از یکی دوروز قبل زایمان جوری که فشارش مثلا ۲۰ثانیه درد داری بعد یکی دوساعت آروم میشی

بعد هی زمان دردت بیشتر میشه فاصله بینشونم بیشتر میشه

روز زایمان که باید بری بیمارستان باید ۵دقیقه درد داشته باشی ۲۰دقیقه آروم باشی.جوری آروم میشی ک انگار ن انگار دردی بود این روند تا وقتی بچه به دنیا میاد ادامه داره

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤