2777
2789
عنوان

اخلاقهای درهم برهم شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 39 پست
غر زدم الان ؟ من غر غرو نیستم دیدی که موضوع عکس هم رک و صریح بهش گفتم ..

ببین عزیزم همون طرز گفتنت رنگ و بوی غر زدن داره 

میتونستی خیلی با ملایمت تر بگی عزیزم منم دوست داشتم عکسشونو ببینم 

بعدم دلیلی که همسرتون آورد منطقی بود 

خودتونم میگید برای درآوردن حرصش بحث طلاق دوستم رو پیش آوردم 

مراقب زندگیاتون باشین گاهی همین لجبازیا و کارای کوچیک سردتون میکنه 

خوشبخت باشید

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم همون طرز گفتنت رنگ و بوی غر زدن داره  میتونستی خیلی با ملایمت تر بگی عزیزم منم دوست ...

عزیزم میشه بهتون درخواست بدم؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
آره قبلا بدتر بود حالا خیلی بهترم شده 

باز هم بگو

در هر صورت اونکه نمیتونه حدس بزنه تو دلت چیه.

فردا خودت برو تو بغلش بهش بگو دلم بغلت رو خواست

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ما سنتی ازدواج کردیم ولی همون اول به دل هم نشسته بودیم 

شوهرم ۳۰ سالش بود هردو کارمند بودیم 

ولی کار شوهرم سخت تر بود 

از طرفی دوتا مغازه داشتن که مثلا مال باباش بود کل کاراش با شوعر من بود پدر و مادرش انگار کارمندش باشن 

تا ۳ سر کارش بود بعد میرفت برای حساب و کتاب و خرید مغازه ها

یعنی ما هیچ وقت مثل جوونا رفتار نکردیم چون ایشون وقتشو نداشت 

بعدها هم این اخلاقا همینطور براش موند

روز عروسیمون تمام کارا رو دوش خودش بود 

وقتی اومد دنبالم در آرایشگاه داغون بود چون موقع چک برای مغازه رسیده بود یادش رفته بود 

از هولش کیف مدارکشو گم کرده بود 

پیداش نمیکرد 

حالا با لباس دامادی 

اومد دنبالم کل کیف و پول و مدارکش هیچی نبود 

بدون فیلمبردار اومد دنبالم اولین جمله اش این بود که بدبخت شدم

حالا من چقد خودنو کنترل کردم با لباس عروس تو ماشبنش رو گشتم 

کیفش صندوق عقب لای جعبه شیرینی ها پیدا شد 

بعد همونجوری رفتیم تو بازار ماشینو پارک کرد و رفت بانک حساب رو پر کرد 

حالا چقد مردم اونجا اومدن بهم تبریک گفتن اوفففففف 

بعد رفتیم اتلیه و نتونستیم ماشینو پارک کنیم من بالباس عروس کلی راه رو پیاده رفتیم

عزیزم میشه بهتون درخواست بدم؟

بله عزیزم حتما

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
بله عزیزم حتما

ممنون💚

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز