2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب✋

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 43 پست
من زیاد تمایلی ندارم لوند و دلبر باشم.میخوام سر به تنش نباشه درکل

خب شوهرت و در کل مردا از زن مهربون و با ظرافت های زنونه خوششون میاد .. شما که خوشت نمیاد بعد لی احترامی هم که بکنی این یعنی زندگی رو به دست خودت داری خراب می‌کنی 

اگه آرامش میخوای باید به شوهرت هم آرامش بدی ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مرد کاملا روحیاتش با یه زن فرق می‌کنه ... زن تشنه ی محبته و مرد تشنه ی احترام به مرد باید احترا ...

ممنونم از راهنمایی هات❤️

اما عزیزم همه چی دو طرفس. من الان 9ساله دارم باهاش زندگی میکنم. انقددددد احترام بهش گذاشتم انقد محبت بهش کردم و در مقابلش چیزی ازش ندیدم یا حتی بدی دیدم که اینطوری شدم الان. 

چیو خودم میخوام نگرفتم منظورتو

این که بهت توهین بشه

باید یه حریم برای خودت قائل بشی که طرف مقابلت به خودشون اجازه نده توهین کنه

تاحالا ندیدم طرف ندیده و نشناخته به یکی توهین کنه شما اون حریم نذاشتی برای خودت طرف مقابلتم خیلی ببخشیدا حالیش نیست وگرنه خانومشی باید بیشترین ارزشو بهت بده دوست کوچه بازارش نیستی که...

ان شاءالله احساس خوشبختی کنی

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
بدترین مرد و یه زن می‌تونه تشنه و عبد خودش کنه..

نظرم برعکس شماست با احترام

بدترین زن و یه مرد باسیاست میتونه تشنه و عبد خودش کنه...

مردهای بد غیرقابل نفوذ و تغییرن

خودتونم تو اطراف قطعا دیدید

چون اقایون رو خانمها تاثیرررر فوق العاده ای دارن

شاید یکی از دلایلی هم که به اقایون تو قران اجازه داده شده با زن اهل کتاب و یا بی دین میتونن صیغه بشن همین تاثیر گذاریه بالای اقایونه

نظرم برعکس شماست با احترام بدترین زن و یه مرد باسیاست میتونه تشنه و عبد خودش کنه... مردهای بد غیرق ...

من کاملا مستقیم این چندوقته هروقت اعصابم از دستش خورده یا ازش سردم و میگه چته، بهش میگم من فقط یه چیز از تو میخوام اونم محبته. 

ولی تغییری حاصل نمیشه. 

کلکسیون بداخلاقیاس، من چقد خودمو کوچیک کنم که یه ذره محبت ازش بگیرم اخه

میفهممت آدم باید ببینه طرفش یه قدم میاد جلو که انگیزه حرکت بعدی و تو خودش ببینه

وقتی ببینه من قشنگ اعصاب و روانم با خاک یکسان شده دیگه به مرز روانی شدن رسیدم، یه ذره اخلاقش خوب میشه. خب اونم به درد خودش میخوره دیگه... 

نظرم برعکس شماست با احترام بدترین زن و یه مرد باسیاست میتونه تشنه و عبد خودش کنه... مردهای بد غیرق ...

من نظرم این نیست

اکثر زنا رفتار درست با شوهر رو بلد نیستن و مرد رو تبدیل به یه مرد خشن و غیر قابل نفوذ میکنن...

ما خانوما خیلی وقت ها تا اخر عمرمون هم نمیدونیم نیاز یه مرد چی هست و چی میخواد 

میفهممت آدم باید ببینه طرفش یه قدم میاد جلو که انگیزه حرکت بعدی و تو خودش ببینه

ببخشید 

ما قرار نیست به خاطر طرف مقابلمون به هم محبت کنیم.. اگه اون محبت کرد ما هم بکنیم اگه نکرد ما نکنیم ..

قراره ما به خاطر خدا به هم محبت کنیم ..چون خدا گفته..

اگه کارامون خدایی شد و انتظار از طرف مقابلمون نداشته باشیم.. اونجایی رو هم که ما خوبی کردیم ولی اون بدی کرد.. چون خدا گفته و ما به وظیفمون عمل کردیم  انقدر نمیسوزیم و روح روانمون بهم نمیزیره..