2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب✋

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 43 پست
دعوتش نکن بذار هر چی شوهرت میگه بگه دفعه بعدی بگو بخوای سر خود دعوتشون کنی اصلا غذا نمیذارم از رستور ...

دیگه عمرا دعوت کنم. اخه نکته اینجاس همش دنبال یه دلیلی میگرده که بیخود بازیای خونوادشو ماس مالی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ک داغ میکنه هر حرفی میزنه. البته منم جواب میدم بدجوور. صبح بیدار میشه انگار فراموشی گرفته حرفاشو یادش میره. میگه عزیز پاشو صبحانه بخور‌!! گاهی ازش میترسم انقد ک رنگ عوض میکنه

چقد بد ک انقد شعور نداره جلو دیگران نباید با زنش بد صحبت کنه 

سعی کن جلو بچه باهاش اصلا بحث نکنی گناه داره بچه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
تاپیک قبلی گفتم که خواهرشوهرم هر سری برادرشوهرمو دعوت میکنه، مارو دعوت نمیکنه، با اینکه من همیشه همش ...

اخه زر نزن☹️

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

واقعا بنظرم این حرکت اخر بیشعوریه.  من سر دخترمم بیرون از خونه داد نمیزنم

هر وقت داد زد ،جلوی بچه بهش هیچی نگو 

ولی تو خلوت گوششو بپیچون 

اکه اثر نداشت ،تحویلش نگیر ،ولش کن به حال خودش

اما احتمالا شوهرت دارو لازمه 

خودت میخوای خب

بعضیا وقتی بهشون رو بدی بدجور سوارت میشن و سواری میگیرن ، ایکاش میفهمیدن طرف مقابلشم میتونه بد باشه ولی...

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
دیگه عمرا دعوت کنم. اخه نکته اینجاس همش دنبال یه دلیلی میگرده که بیخود بازیای خونوادشو ماس مالی کنه

میدونی مشکلت چیه ؟

اینکه از این شوهر انتظار  و توقع منطق و عقلانیت داری 

این توقع و انتظار و نداشته باش ...کمتر حرص میخوری 

هر کسی رو میذارن تو قبر خودش ،اصلا گلم چیکار داری خانواده ی اون میخوان غیر آدم وار زندگی کنن ،نترس عزت شما با این کارهاشون خدشه ای بهش وارد نمیشه ،خودتو درگیر این ماجراهای خاله زنک بازی نکن ،فقط باعث میشه پیر بشی و ضعف اعصاب بگیری ...بچه اتم طفلی این وسط ممکنه در آینده مشکلات روحی بگیره ...واقعا ارزش داره ؟ خودت بشین فکر کن 

اون مرد کاملا روحیاتش با یه زن فرق می‌کنه ...

زن تشنه ی محبته و مرد تشنه ی احترام به مرد باید احترام بزاری تا اسیر خودت کنیشهیلی از بدقلقی های آقایون هم واسه همینه که زن بهش احترام نمیزاره