2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 59870 بازدید | 61 پست
۵۰۰ تومن   تنکابن  دکتر اسمی    

شما قبلش هم نامه عدم عفونت هم گرفتین از پزشکتون؟

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
شما قبلش هم نامه عدم عفونت هم گرفتین از پزشکتون؟

سلام..من که مرکز رازی شهرری انجام دادم نامه ی عدم عفونت نخواستند.خود خانمه معاینه می‌کنه اگر عفونت زیاد باشه انجام نمیده ارجاع میده به پزشک زنان برای درمان عفونت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانومای گل

امروز عکس رنگی گرفتم، ساعت ۳

بسیار بسیار عالی بود، درد در حد معاینه ساده، اصلا نگران نباشید و جاهای معتبر و خوب برید.

از دو روز قبل داکسی سایکلین هر ۱۲ ساعت یکبار، دو تا شیاف دیکلوفناک نیم ساعت قبل از عکس بصورت معقدی استفاده کردم و یدونه قرص ژلوفن هم خوردم.

دیروز جای دیگه وقت گرفته بودم، خیییییلی منو ترسونده بود که حتما همراه بیار، پد بهداشتی بیار حتما، دستکش جراحی بخر، آمپول هیوسین بزن بیا و ... کلی دستورات دیگه!!! بعد میگفت چه دل و جرأتی داری میخای بیای عکس رنگی!!!!

امروز تو ۱۰ دقيقه انجام شد. خواستم بگم حتما حتما اگه دکتر صلاح دونسته، انجام بدید‌

سلام منم امروز رفتم عکس رنگی از رحم دو هفته بود که از استرس خواب نداشتم درد داشت ولی نه اونقدی که شنیده بودم و میترسیدم قابل تحمله و به اندازه درد پریود و در حد چند ثانیه هست.

من امروز سونو رنگی ازم گرفتن، بدون بیهوشی ولی بی حسی زدن بازم خیلی درد داشت، پاهام از درد می‌لرزید، گریه م گرفته بود، بنظرم با بیهوشی انجام بدین بهتره

البته اینم بگم من چندروز پیش هم تو باشگاه هالتر سنگین زدم واسه اون هم بدنم درد میکرد، درد سونو هم که اضافه شد دیگه حالم بد شد

اما در کل دردی نیست که نگرانش باشین و بترسین

سلام دوستان من ماه پیش عکس رنگی از رحم داشتم انجام دادم البته با بیهوشی،تو جوابش نوشته بود جفت لوله ...

سلام عزیز میشه درخواست دوستی من قبول کنی؟

توی همون ماهی که عکس رنگی گرفتی اقدام به بارداری کردید یا ماه بعدش؟

سلام اجی توروخدامیشه بگی دقیقا کی باید رفت؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام منم امروز رفتم عکس رنگی از رحم دو هفته بود که از استرس خواب نداشتم درد داشت ولی نه اونقدی که شن ...

میشه بگی چ تاریخی باید رفت من الان چیکارکنم چطوری میتونم برم؟کی برم اصلا هیچ مشکلی نداریم ولی باردارنمیشم اصلاممکنه اجی بگی چندروز بعد پریود برم یااینکه هروقت برم مشکلی نیس؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام خانومها لوله ها اگه باز باشه دردش مختصر هست ول 

ی اگه بسته باشه با اون روش ست مرگ به چشم می‌بینید من دوبار انجام دادم یک بار سونوگرافی ...که اصلا ناراضی بودم رفتار بد و من داد میزدم می‌گفت هیس صدات در نیاد و در آخر چسبندگی هر دو لوله و من دوباره سرچ کردم تا رسیدم به خانوم طاهری عزیز که ایشون تو صدرا تو فلکه دوم کار می‌کنه ...به شدت با حوصله. و کاملا برای من توضیح داد ..و هر دو لوله من باز شد و دردش هم بسیار ناچیز بود قرص و شیاف بهم داد و یه آمپول هیوسین هم زد موقع انجام ژل بیحسی زد و روشش هم کاتاتر بود من داروهام حدود یک تومن و خود عکس رنگی حدود دو تومن و به شدت راضی س بودم تو اون سونوگرافی چون با روش قدیمی انجام میدادن داروعام و پذیرشم شد دو تومن ولی چه فایده درد در حد مرگ ..رفتار بد و در نهایت کوچکترین تلاشی برای باز کردن لوله های فالوپ من نکشیدن .خانوم طاهری عزیزم هم خودش آمپول مسکن رو می‌کنه و هم اگر تو یک جلسه لوله باز نشه یک جلسه دیگه هم رایگان انجام میده خدا خیرش بده فقط لطفا قبلش زنگ بزنید  ایشون هر روز نیستن ..با وقت قبلی برید و زنگ بزنید که خود خانوم طاهری عزیز باشه