2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 59870 بازدید | 61 پست
یعنی با دل درد چنان بیدار شدم دیدم مریض شدم یعنی اولین بار بود از وجودش خوشحال شدم😆😆😜😜 به امید خ ...

خب ایشالله ک ایندفع دیگ نتیجه میگیری و دیگ منتظر پریودی هم نمیشی 😍

خب ایشالله ک ایندفع دیگ نتیجه میگیری و دیگ منتظر پریودی هم نمیشی 😍

انشالله عزیزم امروز رفتم سونوگفت همه چیز خوبه قرص استرادیول داد تا ۱۶ خرداد بخورن با ازیتورمایسین و مترانیدازول و فولیک اسید و ویتامین ای و ویتامین دی

و یک سری ازمایش های هورمونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم امروز رفتم سونوگفت همه چیز خوبه قرص استرادیول داد تا ۱۶ خرداد بخورن با ازیتورمایسین و ...

کی باید بری برا انتقال؟ویتامین هارو بخور خیلی خوبه من خودم اینارو خوردم تخمدانم خیلی بهترشد 

باز ۱۶ خرداد برم سونو‌انجام بدن ببینن ضخامت رحمم چنده که انشالله زمان انتقال مشخص کنن

سلام عزیزم شما باردار شدین ؟؟؟

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
ممنون اره قرص مترونیدازول خوردم من یک هفته ،الان باردارشدین شما یانه هنوز ،من یکم پریودام نامنظم شده ...

منم باید برم مترونید ازول چند بخورم؟؟؟

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
منم باید برم مترونید ازول چند بخورم؟؟؟

سلام عزیزم میخوای بری عکس رنگی؟ازشب قبل عکس رنگی باید ۱۲ساعتی داکسی سایکلین بخوری من چون حساسیت داشتم بهش دکترم مترونیدازول گفت بخورم اگه داکسی برات سنگینه مترونیدازول هر۸ساعت ۲تا بخور بعد عکس رنگی چون عفونت میاره اگه نخوری 

سلام دوستان

من ماه پیش عکس رنگی از رحم داشتم انجام دادم البته با بیهوشی،تو جوابش نوشته بود جفت لوله ها مسدود بوده ک سمت چپی باز شده و سمت راستی باز نشده مشکوک ب چسبندگی لوله نوشته بود،اما خب خوشبختانه این ماه پریود نشدم و ازمایش دادم باردار بودم،برای همه خانوما آرزو میکنم ک اگه نی نی میخان زودتر مامان بشن🤲😘

بچه ها اگه هستین ترو خدا جواب منو بدین ، ، بعد  چند روز عکس رنگی زیر دلتون درد میکنه من الان یک ...

دوست عزیز برای من فقط همون روز یکم حالت کشیدگی لوله هارو داشتم زیر شکمم،بعدش دیگه درد نداشت

سلام من این ماه برای عکس رنگی رفتم دوسال بود عقب مینداختم بخاطر ترس و چقدر اشتباه کردم، نمیگم درد نداره ولی واقعا ارزشش رو داره و جوری نیست که ادم نتونه تحمل کنه .. خواهشا برنامه زندگیتون رو بخاطر ترس عقب نندازید من دوسال عقب افتادم بخاطر ترس بی مورد 

سلام من این ماه برای عکس رنگی رفتم دوسال بود عقب مینداختم بخاطر ترس و چقدر اشتباه کردم، نمیگم درد ند ...

باردار شدی عزیزم؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید