بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ماه پیش عکس رنگی از رحم داشتم انجام دادم البته با بیهوشی،تو جوابش نوشته بود جفت لوله ها مسدود بوده ک سمت چپی باز شده و سمت راستی باز نشده مشکوک ب چسبندگی لوله نوشته بود،اما خب خوشبختانه این ماه پریود نشدم و ازمایش دادم باردار بودم،برای همه خانوما آرزو میکنم ک اگه نی نی میخان زودتر مامان بشن🤲😘
سلام من این ماه برای عکس رنگی رفتم دوسال بود عقب مینداختم بخاطر ترس و چقدر اشتباه کردم، نمیگم درد نداره ولی واقعا ارزشش رو داره و جوری نیست که ادم نتونه تحمل کنه .. خواهشا برنامه زندگیتون رو بخاطر ترس عقب نندازید من دوسال عقب افتادم بخاطر ترس بی مورد
سلام من این ماه برای عکس رنگی رفتم دوسال بود عقب مینداختم بخاطر ترس و چقدر اشتباه کردم، نمیگم درد ند ...
باردار شدی عزیزم؟
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید