2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم ۱۴۰۰

59867 بازدید | 61 پست

سلام 

من روز چهارشنبع عکس رنگی رحم انجام دادم 

سر سوزنی هم درد نداشت  حتی دردش کمتر از درد پریودی بود

فکر کنم ۱۰ دقیقه هم طول نکشید  گفتم بیام اینجا بگم که هرکی قراره عکس رنگی بده  نگران نباشه درد نداره. 💪🥰😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه میخوام برم،نگران دردش بودم و خیلی اینجا مطلب خوندم،فک کنم برا کسی که لوله هاش بازن و چسبندگی نداره خیلی درد نداره،

راستی قیمتش چنده جدیدا؟؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من این ماه میخوام برم،نگران دردش بودم و خیلی اینجا مطلب خوندم،فک کنم برا کسی که لوله هاش بازن و چسبن ...

کجا رفتی اسی جواب منو بده😂قیمتش چند شد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
کلن درد نداره  نگران نباش   ۵۰۰ تومن

ممنون،من دکترم برام نوشت سونو رو ولی دارو نداده،دارو ها رو کی میده تو سونوگرافی میدن یا دکتر بعد جواب سونو،اصلا دارو ها برای چیه؟؟

ممنون،من دکترم برام نوشت سونو رو ولی دارو نداده،دارو ها رو کی میده تو سونوگرافی میدن یا دکتر بعد جوا ...

یه هیوسین از روز قبل میخوری  برای شکم درد   هر ۸ ساعت

دیازپام  یکساعت قبل از عکس رنگی   اگه دیازپام نمیخوری یه شیاف دیکلوفناک بذار یکساعت قبلش 

بعد از عکس هم انتی بیوتیک برا اینکه عفونت نگیری

اصن نگران نباش   ان شا اللله که لوله هات بازن و چسبندگی نداری 

خدا کنه من و همه مامانیی که بچه میخان  این ماه باردار بشن 

یه هیوسین از روز قبل میخوری  برای شکم درد   هر ۸ ساعت دیازپام  یکساعت قبل از عکس رنگ ...

ان شاالله که این ماه باردار میشی

من دکترم تقریبا بیست روز پیش برام نوشت سونو رو ایرادی نداره هیوسین یک روز قبل مصرف نکنم و فقط قبل رفتن شیاف استفاده کنم،یا ژلوفن بخورم،؟

ان شاالله که این ماه باردار میشی من دکترم تقریبا بیست روز پیش برام نوشت سونو رو ایرادی نداره هیوسین ...

هیوسین برای شکم درد   اکثر خانما که میخان عکس رنگی رحم انجان بدم  میخورن 

سلام عزیزان منم ۱۳ آذر نوبت عکس رنگی دارم از استرسم کم کردین نوشتین درد نداره منم نایپک ها رو میخوندم همه نوشتن درد داره هزینه عکس رنگی بعلاوه سونوی که قراره انجام بدن گفتن ۵۰۰ تومن من موسسه مهرگان شهرگرگان انجام میخوام بدم