2777
2789

👌

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول میرم تمام کارایی که نتونستم انجامشون دم رو انجام میکنم بعد خودکشی«پ، ن: تنها نیستم چون نصف بیشتر مردم نزدن😊»

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
از دنیا لذت میبرم همه چی واسه من میشه کیف میکنم ماشین اخرین مدل و خونه تو امریکا 

الانم میتونی 💪🏻

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

حال میکنم

نوتلا میخورم فیلم میبینم👀✌️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اول میرم تمام کارایی که نتونستم انجامشون دم رو انجام میکنم بعد خودکشی«پ، ن: تنها نیستم چون نصف بیشتر ...

باش🙄

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
باش😂

عه توعی 👀

بعد با زنم میرم تو اتاق 🤣

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
نوتلا از کجا میاری وقتی هیچکی نیست که بسازه😁

🤔🤔🤔

این همه کشور میرم تنهایی میگردم نوتلا پیدا میکنم 🤣