2777
2789
نه عمم 😂😂 خوش بگذره 😂😂

😂😂

مرسی 😋✋🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاریخشون می گذره😂😂

عجب گیری کردیم 😂

از هر کدوم هر روز ی قاشق میخورم باهم تموم شن 😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
منکه نمیزنم تنهایی عشقو حال میکنم واس خودم😂😌

باش نزن☺️❤️ 

خوش بگذره ما هم اون بالا بر شما دس تکون میدیم😂✋🏻 اب میوه میخوریم با پری ها بازی میکنیم با مامان بزرگ بابا بزرگمون احوال پرسی میکنیم 😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
نزنیماااا🤣 وقتی تموم شد چیکار می کنی؟😁

😂

پاستا میخورم 😂

اونو دیگ خودم بلدم درست کنم 😂

ن دیگه وقتی همه برن چیزی تموم نمیشه😂

همه که نمیرن نصف کسایی که نزدن میموننن اونوقت گرسنه ان چه کنن🤔 هیچی حمله ور میشن سمت همه چی تا بیماری های مختلف میگیرن  دکتر و پرستار نیست مراقبت کنه  دور از جونت میمیرن😂

قانع شدی😂😂✌🏻

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

ما واکسن نمی‌زنیم، بقیه چ گناهی کردن میان از ما کرونا می‌گیرن😐

همون واکسنی ک خارج از کشور می‌زنن دارن به ماهم می‌زنن، اگه اینطور بود همون اول یه چیزی سرهم می‌کردن به مردم میزدن دیگه دوسال طول نمی‌کشید کشفش کنن😐 

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
حال میکنم  نوتلا میخورم فیلم میبینم👀✌️

نه که الان از این لحاظ مردم بدبخت دستو بالتو گرفتن نمی‌ذارن😐😐

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
نه که الان از این لحاظ مردم بدبخت دستو بالتو گرفتن نمی‌ذارن😐😐

عقل نداری دیگ😐

اون زمان دیگ لازم نیس پول بدم 😐😋✋

2790
2778
2791
2779
2792