2777
2789
عنوان

دیدگاهتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست
ایا شما میپذیرید که من به عنوان زن بیام  بگم دوس دارم مرد زندگیم به جای اینکه شغل و جایگاه خود ...

خیر

مردی که تو محل کارش ریسس باش

اما از احساسات زنش بی خبر

اما دل زنش سرد و بی محبت شده

اما از تربیت بچه ش خبری ندار

فقط نون اور خونه س نه مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوس دارم ولی موفقیت این نمیدونم بره تو محل کارش پیشرفت کن

خوب شاید از نظر اون موفقیت یعنی این 

بهش احترام میزارین؟ 

حرف شما کاملا متینه بنظر منم همه چی درس و مدرک نیست و اینا اعتماد به نفس نمیاره ولی توی جامعه الان ما خیلی از افراد رو براساس مدرک دانشگاهی و تیپ و قیافه میسنجن و برای ازدواج انتخاب میکنن

خیر مردی که تو محل کارش ریسس باش اما از احساسات زنش بی خبر اما دل زنش سرد و بی محبت شده اما از ت ...

فک نمیکنی اینا یکم شعاره؟ خیلیا این حرفا رو میزنن ولی زمان عمل که میرسه میزنن پشت همه چی!

ایا شما میپذیرید که من به عنوان زن بیام  بگم دوس دارم مرد زندگیم به جای اینکه شغل و جایگاه خود ...

خب عرف جامعه اینو میگه ک زن کارهای خونه مرد کار بیرون رو انجام بده اگه مرد منتی درباره خرج و پولی ک به زن میده بزاره اونوقت زنم میتونه کار بیرون انجام بده و کارهای خونه هم تقسیم بشه در غیر اینصورت دلیلی نداره زن کار بیرون بکنه درسته کار خانه داری هم به اندازه کار مرد سخته و سختر از اونم هست ولی خب زن بهتر از پس کار خونه بر میاد تا بیرون

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
فک نمیکنی اینا یکم شعاره؟ خیلیا این حرفا رو میزنن ولی زمان عمل که میرسه میزنن پشت همه چی!

بخاطر همین که مثلا میگن هرچی زن شاغل نباش قطعا مشکلات این چنین کمتر میاد

برا همین که میگن هرچی محل کارمرد خانم نباش شاید بهتر باش

....

خوب شاید از نظر اون موفقیت یعنی این  بهش احترام میزارین؟  حرف شما کاملا متینه بنظر منم ه ...

الان مدرک دانشگاهی دیگه اپشن حساب نمیشه 

همه لیسانسو دارن 😑😑

کمتر از لیسانس بیسواد محسوب میشه 

به نظرتون این خوبه یا بد؟

شما الان میفرمایین فکر مردم بهتر تا موفقیت به معنای واقعی

به نوشته من دقت کنین منم دارم میگم مخالف حرف مردمم ولی موفقیت واقعی اینم نیست که تو خونه بشینی و مثلا اعتماد به نفس  داشته باشی همین مدرک دانشگاهی باعث میشه اعتماد به نفس خیلی بالا بره ولی همه چی نیست این خود آدمه که باید متعادل باشه یه خانم خونه دار شاغل باید به هر دو وظیفش برسه و هر دو رو یکسان نگه داره و یکی رو فدای اون یکی نکنه منظور من این بود!!

بخاطر همین که مثلا میگن هرچی زن شاغل نباش قطعا مشکلات این چنین کمتر میاد برا همین که میگن هرچی محل ...

این حرف کاملا اشتباهه م باید رو خودمون کار کنیم که افکارمون درست باشه نه اینه خانم ها و اقایون رو محدود کنیم که اره خانوما سر کار نرن اقایون نگاه نکن باید انقد بتونیم خودمون رو حفظ کنیم که هوایی نشیم 

خب عرف جامعه اینو میگه ک زن کارهای خونه مرد کار بیرون رو انجام بده اگه مرد منتی درباره خرج و پولی ک ...

نه دلیل اینکه زن بهتر از پسش برمیاد اینه که به زن اینجوری اموزش داده میشه 

یعنی این یجور خلا تربیتی هست و باید اصلاح بشه 

شما اینو قبول دارید که کارایی که مرد برا زندگی میکنه یجور سرمایه برا خودش محسوب میشن 

ولی وظایف زن تو خونه فقط زمانشو ازش میگیرن ؟

مثلا شما کار میکنی خونه به اسم خودت میزنی پول تو جیبت داری و اگه یه روز کار به جای باریک بکشه کاملا میتونی مستقل باشی

ولی خب خانوم خونه دار در ازای کارش چی به دست میاره؟ارتقای شغلی؟حقوق بیشتر؟فقط میتونه تو زمینه اشپزی مهارتشو بالا ببره و اگه یه روز کار به جای باریک بکشه هیچی نداره و باید از صفر شروع کنه

نه دلیل اینکه زن بهتر از پسش برمیاد اینه که به زن اینجوری اموزش داده میشه  یعنی این یجور خلا ت ...

نه اینجوری نیست خونه رو به نام خانومت میکنی تا اونم دلش گرم بشه برا زندگی البته بعد اینکه بچه اومد و کامل شناختیش

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے