2777
2789
عنوان

دیدگاهتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست
الان مدرک دانشگاهی دیگه اپشن حساب نمیشه  همه لیسانسو دارن 😑😑 کمتر از لیسانس بیسواد محسوب می ...

آره دقیقا 

بنظرم اشتباهه چون مگه همه چی مدرکه شاید یکی مدرک داشت ولی هیچی ندونه از زندگی کردن 

مهم اینه آدم انقد به خودش و اعمالش مسلط باشه که بتونه ابرو خودشو و خانوادش رو حفظ کنه 

به نوشته من دقت کنین منم دارم میگم مخالف حرف مردمم ولی موفقیت واقعی اینم نیست که تو خونه بشینی و مثل ...

میدونم شما چی میگین

منظورم این همون استعداد میتون تو خونه خودش به کار ببر تا خودش لذت ببره

مثال میگم خانمی تصور کن که تو این دوران کرونا حتی نمیتون بچه ش درس بده حتی نمیتون با سامانه شاد کار کن

و خانمی هم تصور کن کا این کارا رو بهتر از معلم بچه ش بلد

یه مثال ابتدایی بود

پس تو خونه میشه ادم خودش یه انسان موفق نشون بده و لذت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجوری نیست خونه رو به نام خانومت میکنی تا اونم دلش گرم بشه برا زندگی البته بعد اینکه بچه اومد و ...

خودت چنین کاری میکنی؟ 

اقایون میگن نه من کار کردم و زحمت کشیدم خونه واسه منه 

این موضوع یکی درمیون توی خونه های ایرانی هست ولی اگه همین خونه رو خانم بخره برعکسه میشه مال آقا و زندگیشون

میدونم شما چی میگین منظورم این همون استعداد میتون تو خونه خودش به کار ببر تا خودش لذت ببره مثال می ...

درسته 

ادم میتونه توی خونه ی خودش بهترین باشه ولی من به عنوان یه خانم نمیخام توی خونه خودم بهترین باشم درحالی که میتونم توی یه جامعه بزرگ تر مثلا یه اداره کاری بهترین باشم 

البته این بستگی به ذات ادج داره که بعدا غره نشه به خودش 

خودت چنین کاری میکنی؟  اقایون میگن نه من کار کردم و زحمت کشیدم خونه واسه منه  این موضوع ...

اره الان هم خونه هم ماشین به نام همسرمه یکی دوتا خونه و زمین هم برا خودم دارم اون کارای خونه و بچه داری میکنه من کار بیرون هرچی داریم و اضافه میشه نصف نصف 

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
نه اینجوری نیست خونه رو به نام خانومت میکنی تا اونم دلش گرم بشه برا زندگی البته بعد اینکه بچه اومد و ...

شما خودتون جنتلمن هستید و خب فک میکنید همه ی اقایون اینجورین 

الان همین جا شما از خانومایی که تو این تاپیک هستن بپرسید ایا کسی هست که همسرش چیزی به اسمش زده باشه؟اونم بعد سه تا بچه

به قول خودتون عرف اینه 

اره الان هم خونه هم ماشین به نام همسرمه یکی دوتا خونه و زمین هم برا خودم دارم اون کارای خونه و بچه د ...

خیلیم عالی اینه یه زندگی متعادل که مرد سالاری نداره و خانمم حقوقی داره ولی از حق نگذریم این افکار بوده و هست و خواهد بود و خیلی هم تاثیر گذاره و به خیلی از خانوما ظلم شده

شما خودتون جنتلمن هستید و خب فک میکنید همه ی اقایون اینجورین  الان همین جا شما از خانومایی که ...

حرفت درسته توی جامعه ما مرد سالاری بوده و هست حتی اگه منبع درآمد خانم باشه 

درسته  ادم میتونه توی خونه ی خودش بهترین باشه ولی من به عنوان یه خانم نمیخام توی خونه خودم بهت ...

اون توی خونه ت بهترین نیستی

موفقیتت فقط از لحاظ مالی برا خانواده ت خیر داشته باش و خیرش برا دیگران باش بهتر؟؟

حرفت درسته توی جامعه ما مرد سالاری بوده و هست حتی اگه منبع درآمد خانم باشه 

بله دقیقا 

خانوم حتی اگه منبع درامد باشه هم ازش انتظار میره تموم کارای خونه رو انجام بده 

و دقیقا همین مسئله هست که باعث میشه خیلی از خانومایی که شاغلن از وضعیتشون ناراضی باشن یا از نظر روحی حال دلشون خوب نباشه 

وقتیم که خانوم خانه داره همسرش موظفه یه بخشی از حقوقشو خودش به همسرش بده ولی اینجا اگه دقت کنید خانوما واسه گرفتن این حقشونم سیاست خرج میکنن 

شما خودتون جنتلمن هستید و خب فک میکنید همه ی اقایون اینجورین  الان همین جا شما از خانومایی که ...

خب مگه از زندگی چی میخوای جز آرامش و راحتی اوناهم با این کار زندگی خودشونو سرد میکنن فکر میکنن اینجوری خوبه وگرنه همین الان زدو چیزیت شد و مردی اونوقت همین مال و اموال مگه مال کیه جز خانومت و بچه ها پس بهتره تا هستی بهشون بدی تا اونم به زندگیش دلگرم بشه بعضی وقتا باید خودت بفهمی ک اوناهم حق زندگی دارن اونم داره پاب پای تو برا همین زندگی زحمت میکشه تازه اگه من ده ساعت در روز کار میکنم اون دوبرابر من پس حق اونم هست 

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
اون توی خونه ت بهترین نیستی موفقیتت فقط از لحاظ مالی برا خانواده ت خیر داشته باش و خیرش برا دیگران ...

هر کس نظری داره ولی من موافق نیستم بنظر من موفقیت تو خونه میشه بتونی کنار خانوادت در هر شرایطی خوب و خوش باشی بیرون از خونه موفقیت تو کار هر چیز دیگه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792