2777
2789
عنوان

دیدگاهتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم . در کلیت منظورم ادم موفقی به نظر میاد یا نه

من به عنوان یه مرد

عاشق اینم زنم هنرمند و همه چی بلد باش و انرزیش بجای اینکا بره تو محل کار صرف کن تو خونه م صرف کن و زندگیمون رویایی کن

من به این زن میگم موفق

نه زنی که استعداد داره و رییس اداره شده اما بچه هاش تو مهد هستن پرستار برا نوزادش داره وهر روی غذای رستورانی میخورن

اگه این زن موفق یعنی این من نمیخوام

موفقه اگه اعتماد بنفسشو بالا ببره موفق ترم میشه

بنظرم شما براشون کلاس اعتماد به نفس بزارید.😂خیلی کم پیدا میشه یه آقایی بیاد توی سایت خانومانه و توی امضاش بنویسه درخواست دوستی قبول نمیکنم😂😂😂😥😥😥

اعتماد به نفستو موش بخوره😃😃👀

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

بنظر من خیر 

من خودم میخام درس بخونم گواهینامه بگیرم که اعتماد به نفس داشته باشم 

اصله اینام مهم نیس آدم باید تحت هر شرایطی بتونه حفظ موضع کنه مگه همه چی به لیسانسه من مامان خودم خونه داره و دیپلم داره زن عموم فوق لیسانس مدیرت ولی اصلا این درس خوندن روش تاثیر نداشته آدم افاده ای هست که اعتماد به نفس کاذب داره باید روی خودت کار کنی اصلا مدرک و اینجور چیزا مهم نیست و توی زندگی به کار نمیاد

بنظرم شما براشون کلاس اعتماد به نفس بزارید.😂خیلی کم پیدا میشه یه آقایی بیاد توی سایت خانومانه و توی ...

با این‌که تو امضام زدم چند تا در خواست قبول نشده میخوای برات بزارم😑😏

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
با این‌که تو امضام زدم چند تا در خواست قبول نشده میخوای برات بزارم😑😏

نه مرسی نمیخواد بفرستی.قاب کن بزن توی اتاقت😆😆

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
من به عنوان یه مرد عاشق اینم زنم هنرمند و همه چی بلد باش و انرزیش بجای اینکا بره تو محل کار صرف کن ...

ایا شما میپذیرید که من به عنوان زن بیام 

بگم دوس دارم مرد زندگیم به جای اینکه شغل و جایگاه خودشو داشته باشع 

بشینه خونه کارای بچمو بکنه و کارای خونه رو بکنه و همیشه تلاش کنه رضایت منو کسب کنه تا من برم سر کار و پیشرفت کنم؟