2777
2789
عنوان

از زندگی زده شدم

106 بازدید | 13 پست

سلام من ۲۴سالمه،دوتا بچه یه سال و پنج ساله دارم،

اختلاف سنیم باهمسرم۱۴ساله،نتونستم ادامه تحصیل بدم و ازاین بابت خیلی ناراحتم و تو دلمه،خونمونم کنارخونه مادرشوهرودراصل تو خونه ی قدیمی اونا زندگی میکنیم،خونوادشم همیشه دخالت و ناراحتی درست کردن برام و از اون خونواده های با تفکرات قدیمی ،همیشه امید داشتم ازاین خونه بریم و ازشون دور بشم ولی ب تازگی پدرشوهرم فوت شدن،ومجبوریم تاهمیشه کنارشون بمونیم ،همسرمم اصلا درک نداره ،کار خونه و بچه داری شرایطم سخت،اصلا حاضر نیست کمکی کنه،حتی با بچه ها هم وقت نمیگذرونه،وقت ازادشم زیاد،بادوستاش دورهمی و بیرون،توخونه هم سرش توگوشی،

ب دلم مونده یبار توخونه باهم صحبت کنیم ،ازبس محو گوشی جواب حرفمم نمیده،اگه بهش بگم بهم کمک کن میگه کار خونه با زن بیرون با مرد،میگم تو وقت ازادت زیاد،میگه مگه لباس و خوراکت بد؟

بچه بزرگم هروقت میره سمتش اصلا محبتی نمیکنه بهش،

موقع خواستگاری خواهرش میگفت ماخونه میزنیم براتون،الان هفت سال گذشته ،میگفت برادرم خیلی پشتمه و حمایتم میکنه،راست میگفت حمایتش خیلی کرده و میکنه،ولی منو نه،دانشگاه دولتی هم قبول شدم،ولی پشتم نبود ،خونوادشم توگوشش خوندن

واقعا ازاین زندگی زده شدم،

حتی دوستی هم ندارم برم بیرون ،خونه بابامم میرم داداش کوچیکم همش با پسرم دعوا میکنن ،و چندباری بد پسرمو زده،خواهرمم بزور میاد خونم،بیشتر خونه مامانم،

ازاین زندگی حالم ب هم میخوره ازاین بی کسی،

نگران اینم هستم ک دوروز دیگه بچه هامم بزرگ شن راحت بشم،بخوام مادرشوهر داری کنم،از همین الان خودشو انداخته،

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواجه عبداله انصاری میگفت ای انسال راه خود را دریاب و از ان سوی برو اخه شما چیکار به دیگرون داری بر ...

خب باید حمایتم کنه ،شهر ما دانشگاه نیست،فردا پسفردا میدونم میگه مادرم تنهاس تو نباید بری

مجبور نیست نگه داری مادرشوهرت رو .

رک بگو وژیفه ام نیست من فوقش خودمو و بچه هامو نگه دارم .

خب ترسو و ساده اید 

فوقش دو سه بار جنگ جهانی میشه خونتون و تموم میشه زیر بارش نرو .بگو وظیفه دخترشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
مجبور نیست نگه داری مادرشوهرت رو . رک بگو وژیفه ام نیست من فوقش خودمو و بچه هامو نگه دارم . خب ...

هنوز ک نشده، الان ی دختر مجرد هم ،داره ولی مدام ب بهونه های مختلف اینور اونور،ممکن اونم ازدواج کنه،از ی طرفی اقوامن،توکوچمونم اقوام محاصرم کردن

خب باید حمایتم کنه ،شهر ما دانشگاه نیست،فردا پسفردا میدونم میگه مادرم تنهاس تو نباید بری

سعیخودتو بکن هدف داشته باشی میتونی نزدیک شهرتونهم نیس دانشگاه التن که همه جاها هس غیر حضوری هم میتونی درس بخونی

هنوز ک نشده، الان ی دختر مجرد هم ،داره ولی مدام ب بهونه های مختلف اینور اونور،ممکن اونم ازدواج کنه،ا ...

به اینا نیست . هر کاری دلت بخواد انجام بده . مثلا برای من هیچی قوم و خویشی و.... اهمیتی نداره اصلا و ابدا . حتی برن پشت سرم کلی حرف درس کنن به یه ورم . 

من ک فکر نمیکنم کسی مثل من باشه،کدومش مثل منی

بعضیاش شبیه شماست .شوهرم درکم نمیکنه بیشتر ازمن وبچه هام هوای خانوادشوداره به حرفم گوش نمیکنه کارخودشومیکنه همیشه خونه بابچه هام تنهام ولی اون براخودش مجردی میره میگرده وخیلی بی تفاوته😔

بعضیاش شبیه شماست .شوهرم درکم نمیکنه بیشتر ازمن وبچه هام هوای خانوادشوداره به حرفم گوش نمیکنه کارخود ...

سن من ایجاب میکنه ک بخوام مثل دخترای امروزی باشم،ولی مثل زنای سن بالا باهام رفتار میشه

به اینا نیست . هر کاری دلت بخواد انجام بده . مثلا برای من هیچی قوم و خویشی و.... اهمیتی نداره اصلا و ...

تازه چندوقت پیش برادرشوهرم ک خونش ی شهر دیگس میگفت باید دیوار بینتونو بردارین که اونا تنها نشن،ولی من پیش ‌کلاغا گفتم ب گوششون رسوندن دیگه خودشونم قبول نکردن خداروشکر

تازه چندوقت پیش برادرشوهرم ک خونش ی شهر دیگس میگفت باید دیوار بینتونو بردارین که اونا تنها نشن،ولی م ...

ساده ای ا . به برادرشوهرت میگفتی کارو بارت رو ول کن بیا بشین کنار مادرت.

تنها مادر شوهر من نیست که . مادر تو هم هست .‌ارزش نمیدی به مادرت ولش کردی رفتی 

ساده ای ا . به برادرشوهرت میگفتی کارو بارت رو ول کن بیا بشین کنار مادرت. تنها مادر شوهر من نیست که ...

دقیقا،

متاسفانه چون اوایل ازدواج بهشون رو دادم ،فکرمیکنن هرکاری بخوان بکنن