مریم۵۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 عنوان طلاق 885 بازدید | 7 پست خواهرم طلاق گرفته حضانت بچه ها دستشه شوهرش همش زنگ میزنه و اوایل تهدید میکرد حالا التماس که برگرد امروزم اومد میخواست بزور پسر کوچیکه شو ببرع و دعوا راه انداخت تو کوچه میتونیم ازش شکایت کنیم ؟چه شکایتی باید کنیم ؟ خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️ 1400/07/16 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fer_yal عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3285 حالا ک التماس میکنه برگرده خب تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
مریم۵۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 راستی تو طلاق نوشته رجعی .ولی ابجیم نمیدونست این چیه بعد طلاق فهمید حالا از این باید چطوری شکایت کنیم که طلاق خلع بشه ؟ خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
مریم۵۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 حالا ک التماس میکنه برگرده خب نمیخواد برگرده بدرد نمیخوره سه ساله هی توبه میکنه خیانت میکنع بعد دوباره تکرار میکنه دست بزنم داره خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
قاصدکتنها عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 546 راستی تو طلاق نوشته رجعی .ولی ابجیم نمیدونست این چیه بعد طلاق فهمید حالا از این باید چطوری شکایت کنی ... رجعی ینی چه خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست
مریم۵۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 رجعی ینی چه یعنی مرد هرموقع خواست میتونه برگرده خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
مریم۵۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 رجعی ینی چه ابجیم هم مهریه شو بخشید هم ماشینی که خریده بود و همه وسایل خونه همه چیزشو بخشید که بچه هاشو بگیره خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نرمین۳ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4523 حتما حتما با ی وکیل مشورت کنه با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت