2777
2789
عنوان

طلاق

885 بازدید | 7 پست

خواهرم طلاق گرفته حضانت بچه ها دستشه شوهرش همش زنگ میزنه و اوایل تهدید میکرد حالا التماس که برگرد امروزم اومد میخواست بزور پسر کوچیکه شو ببرع و دعوا راه انداخت تو کوچه میتونیم ازش شکایت کنیم ؟چه شکایتی باید کنیم ؟

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

حالا ک التماس میکنه برگرده خب

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

راستی تو طلاق نوشته رجعی .ولی ابجیم نمیدونست این چیه بعد طلاق فهمید حالا از این باید چطوری شکایت کنیم که طلاق خلع بشه ؟

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ک التماس میکنه برگرده خب

نمیخواد برگرده بدرد نمیخوره سه ساله هی توبه میکنه خیانت میکنع بعد دوباره تکرار میکنه دست بزنم داره 

راستی تو طلاق نوشته رجعی .ولی ابجیم نمیدونست این چیه بعد طلاق فهمید حالا از این باید چطوری شکایت کنی ...

رجعی ینی چه

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست
رجعی ینی چه

ابجیم هم مهریه شو بخشید هم ماشینی که خریده بود و همه وسایل خونه همه چیزشو بخشید که بچه هاشو بگیره 

حتما حتما با ی وکیل مشورت کنه 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت