الیوووومی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 111 عنوان 🚶😐 از کجا بفهمیم عاشق یکی هستیم یا متنفریم 87 بازدید | 11 پست 😐✋🏼مثلا من از یکی خوشم اومد تغییر فازش زیاد بودکمبود محبت هم داشت ...اومدم یکم محبت نشون بدم مقصر شدم😐بلاکم کرده بود بعد یه سال پیام داد گفتم خدافط باز بلاک شدم ولی نمیدونم چرا یه حس عجیبی دارم که نمیتونم درک کنم 1400/07/16 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 همون بلاک بمونه بهتره😑 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
الیوووومی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 111 دیگه اینم پرسیدن داره اخه حس خودته میدونم دیگهحس خودم نمیدونم چه حسیه چون من خیلی درونگرام
nili__a عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8679 میدونم دیگه حس خودم نمیدونم چه حسیه چون من خیلی درونگرام وا خو خوشت میاد حرف میزدی ببینی به دلت میشینه یا نه نمیاد هم که هیچی
پسرتنهاااااااااااا عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1714 گوش کنم؟ اره بزن ببین خیلی عالیهگفتی چجوری بفهمم عاشقم،ببین چیا گفته
الیوووومی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 111 اره بزن ببین خیلی عالیه گفتی چجوری بفهمم عاشقم،ببین چیا گفته مرسیی همون لینکی که تو تاپیک خودت هست اوکیع؟
پسرتنهاااااااااااا عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1714 مرسیی همون لینکی که تو تاپیک خودت هست اوکیع؟ نه اون که ی فیلمه از دکتر انوشه...سرج کن سخنان دکتر انوشه، تو یوتویوب بهتره
الیوووومی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 111 نه اون که ی فیلمه از دکتر انوشه...سرج کن سخنان دکتر انوشه، تو یوتویوب بهتره اوکی مرسی که🙌🏼