کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان تاریخ زایمان🙄🙄 58 بازدید | 7 پست من طبق پریودی 31 هفتمه، سونو ان تی 32 هفته و سونو غربالگری 33 هفته🙄🙄بالاخره با تاریخ کدوم زایمان میکنم 🤔 دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1400/07/16 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 با هیچ کدوم با تاریخ خودش میاد آخه سزارینم. میخام ببینم طبق کدوم برام نوبت میزنه دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 اگر فهمیدی ب منم بگو طبق پریودی ۲۹ هفته ام،طبق سی ون ۲۸ هفته ام،سزارین میشم مگه دو هفته جلوتر نمیکنن الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 اگر فهمیدی ب منم بگو طبق پریودی ۲۹ هفته ام،طبق سی ون ۲۸ هفته ام،سزارین میشم مگه دو هفته جلوتر نمیکنن آره 38 هفته و 4 روز. اما نمیدونم کدوم تاریخ رو مد نظر میگیرن.. دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 آره 38 هفته و 4 روز. اما نمیدونم کدوم تاریخ رو مد نظر میگیرن.. خب شما تو اذر،من تاریخ ۷ دی،دو هفته زودتر میشه ۲۶ اذر الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 خب شما تو اذر،من تاریخ ۷ دی،دو هفته زودتر میشه ۲۶ اذر قبلا طبق سونو غربالگری بهم گفتن اول آذر. الان میگن معلوم نیس. میترسم اتفاقی برا بچه بیفته😔 دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
🌹🌹Fatemeh🌹🌹 عضویت: 1396/01/26 تعداد پست: 5412 قبلا طبق سونو غربالگری بهم گفتن اول آذر. الان میگن معلوم نیس. میترسم اتفاقی برا بچه بیفته😔 ان شاالله ک خیره،نترس منم بخدا داره حالم بهم میخوره از بس زدم تو روز شمار ک چند هفتم وای هفته ها تکون نخورد الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل