مفصله و طولانی از نامزدی یه اختلافی بوجود اومد سر اون اختلاف مادر و خواهراش لج کردن بماند که برا عروسیمم کلی برنامه ریخته بودیم همش کنسل شد جز لباس عروس و آرایشگام🙂
فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
اونش خوبه ولی بهر حال طرفم اونا هستن که خودشونو زدن به اون راه .
الانم هرروز میشینن یه بهونه پیدا میکنن که دعوا راه بندازن..میرم خونه مادرشوهرم تیکه میندازه بهم نمیرمم میگن چرا نمیاد و قشقرق به پا میکنن..خلاصه نمیدونم واقعا چیکار کنم
فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
روی شوهرت کار کن فقط اونارو نمیتونی تغییر بدی ولی شوهرتو شاید بذار ببینه چه رفتاری باه ...
بهش میگم..میگم مثلا مادرو خواهرات فلان حرفو زدن بهم جلو خودت دارن بهم تیکه میندازن خب جلوشونو بگیر..همونجور که اخترام اونارو پیش من نگه میداری احترام منم پیششون نگه دار نزار اذیتم کنن ولی خب تو گوشش نمیره که نمیره میگه من نمیتونم چیزی بهشون بگم خودت جوابشونو بده اما میدونه من نمیتونم جواب بزرگتر از خودمو بدم برا همون این حرفو زده