2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواب بودم ..بیدارم کردی

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

کسی هس که مادر شوهر و خواهر شوهر و حتی جاری باهاش کنار نیان دعواشون بشه؟! و وقتی هم به شوهرش بخواد بگه اونم عین خیالش نباشه؟!

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
کسی هس که مادر شوهر و خواهر شوهر و حتی جاری باهاش کنار نیان دعواشون بشه؟! و وقتی هم به شوهرش بخواد ب ...

من الان با خواهرشوهرو مادرشوهرم دوهفته اس حرفم شده 

ولی راستشو بخوای شوهرم چیزی نمیگه بهم بیشتر طرف منه 

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
کسی هس که مادر شوهر و خواهر شوهر و حتی جاری باهاش کنار نیان دعواشون بشه؟! و وقتی هم به شوهرش بخواد ب ...

سرچی حرفتون شده دوس داشتی بگو

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
من الان با خواهرشوهرو مادرشوهرم دوهفته اس حرفم شده  ولی راستشو بخوای شوهرم چیزی نمیگه بهم بیشت ...

خیلی خوبه..ولی خب مال من اینجوری نیس بیخیال و بیشتر طرف اوناس

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
خیلی خوبه..ولی خب مال من اینجوری نیس بیخیال و بیشتر طرف اوناس

اونش خوبه ولی بهر حال طرفم اونا هستن که خودشونو زدن به اون راه .

تاپیک بامداد خمار🍀گروه