2777
2789

سلام 

قضیه اینه که یه از خدا بی‌خبر داره با عکسای برهنه قديميم تهدیدم میکنه الان دم عقدمه و نمیدونم کیه عکسا مال حدود 13 سالگیم بچه بودم عقل پا به جایی نداشتم گول خورده بودم و برای ی نفر یه شهر دیگ فرستاده بودم امشب یه باکس تو استوری گذاشتم نوشتم دوس دارین چی از این شهر بره و پاک بشه یه نفر نوشت عکسای لختت جلو آیینه حموم ک برای فلانی فرستادی تموم بدنم داره میلرزه و نمیدونم چیکار کنم نامزدمم تو پیج اینستا هست نمیدونم پیامو دیده یا نه بلاکش کردم من واقعا پشیمونم بچگی کردم اصلا دلم نمیخاد زندگیم خراب بشه 😭😭😭  اگه کسی به باکس سوالای اینستا پیام بده نوتیفیکیشن میاد؟ 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

حالا چرا عکسا برهنه تو دادی بهش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب کل پیجتو پاک کن

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

حالا چرا عکسا برهنه تو دادی بهش

خیلی بچه و احمق بودم اصن نمیدونم چرا اینکارو کردم 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

عزیزم بچگیت چه مشکلی داشتی اینکارو کردی؟ این کار یه بچه ی عادی نیست بنظرم

حالام طوری نیس پیجتو پاک کن کلا شماره و هر چی داری بریز دور سیمکارت جدید بگیر

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

اره میاد زود اینستات رو پاک سریعتر تا پیدات نکنه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم