2777
2789

عقد هستیم 

تعطیل بود بعد بهش گفتم اگ کار نداری بیا پیشم 😐بعد چن ساعت اومد بعد خب همش سرش تو گوشیه منم گفتم شاید مزاحم باشم گوشیمو بر داشتم رفتم کنار اینه آرایشی اتاقم نشستم بعد گفت نگا اومدیم پیش کی اگ از اومدنم ناراحتی مزاحمم تا برم ن تعریفی ن چیزی 😐

خب بچه ها من باید چیکار کنم نامزدم کنار من بهش خوش بگزره و دیگه کمتر بره خونه ابجیش حس میکنم پیش من زیاد بهش خوش نمیگزره 

وقتی سرش تو گوشیه من باهشم حرف میزنم یا ب تمسخر میگیره یا توجه نمیکنم

بگید چیکارا کنم لطفاا راه‌هایی که موفق شدنیه و نامزدم دوس داشته باشه بیشتر پیش من باشه 

......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهم برین بیرون پارکی رستورانی جایی تفریح کنین

بیشترباهم بگین بخندین حرفو توبازکن اگر میبینی اون بلدنیست 

باهم توخونه فیلم ببینید حرف بزنید

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

عزیزم خوب واسش چایی میووردی 

شیرینی میزاشتی

با روی خوش بدرقش میکردی 😊

زبون بریز خیلی 

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی خسته نباشی خیلی خوشحال شدم اومدی پیشم 

و از این کارا 

سیاست داشته باش

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

ببینم دوسِت دارع یا نه؟

رفتارت باعث نشد اون نتوجه اشتباهش بشه

دلی در کل شاید تو خونه حوصله اش سر میزه،برید پارک،سینما،کافع،رستوران(نمیدونم تو شهر شما بازع یا نه اینجا کفه و رستوران و پارک بازه)

تو خونه فیلم ببینین،خوراکی بخورین

وای در هر شرایطی که باشین،و هرکجا هم که برید،باید حواستون میش هم باشه و با هم حرف مشترک داشته باشین تا بهتون خوش بگذره

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
براش شربت و شیرینی آوردم باهاشم گرمم ولی وقتی اون... 

عزیزم  به نظر من مشاور برید 

واقعا حرف یه عمر زندگی 😊

خیلی خیلی هواست باشه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍