2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
سوپرامیل چرب ترین شیر خشکه اسهال هیت بچه ی ایشونم  اسهاله

میگه شیرخشک نان دادم اسهال شیرخشک نان کلا یبوست میار .بعضی بچه ها باهر شیرخشوی اسهال یایبوست میشن اگه شیرخشکی به بچه بسازه اسهال نمیشه سوپرامیل شیرخوبیه وبه اکثربچه ها میسازه و بچشون هشت ماهه هستن غذاهم که شروع کنه خوب میشه

لاکتومیل خریدم نوشته که چرب نیست یعنی علت اسهال چرب بودن شیره؟!

نمیدونم شاید ولی خوب چربی خودش اسهالو بیشتر میکنه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اپتامیل میدادم اوایل وزنگیریش خوب بود دیدم ی حالت استپ شده و وزنگیریش خوب نیس.سوپرامیل دادم دیدم ...

فقط یبوست نیست هر شیری به بچه نسازه یا اسهال یا یبوست میاره براش 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من اپتامیل میدادم اوایل وزنگیریش خوب بود دیدم ی حالت استپ شده و وزنگیریش خوب نیس.سوپرامیل دادم دیدم ...

بهش smaایرانی هم اگه بدی خیلی خوبه توی ایران بهترین فرمول شیر خشک رو داره و اگه توانایی مالیشو داری خارجیش عالیه من به پسرم تا یکسالگی خارجی میدادم اینجا پیدا نمیشد بهش  اس ام ای ایرانی میدم بهش میسازه اونم 

فقط یبوست نیست هر شیری به بچه نسازه یا اسهال یا یبوست میاره براش 

اخه شوهرم از داروخونه پرسید بهش گفته بود شیرش عوض کنی یا یبوست میشه یا اسهال حالا پسرم همش اسهاله.نمیدونم چون هنوز بدنش بهش عادت نکرده یا اسهال اوردع.دخترم نان میخورد تپلیتر بوذ بعد اون ییبوست گرفت.این بهم ریختع طبیعی نیی چون شکمش سبز رنگه و بو‌میده مشخصه جذب نمیکنه و ب بدنش نساخته.چون دیدم وزنگیریش بهتر شد سعی دارم همون بدم.سه تا قوطی اپتامیل پلمپ تو خونه داریم نمیخام قاطی بدم ک شگمش ب همون نام سازگار شه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
بهش smaایرانی هم اگه بدی خیلی خوبه توی ایران بهترین فرمول شیر خشک رو داره و اگه توانایی مالیشو داری ...

اسمس نشنیدم.دلم میسوزه ک همش شیرش عوض کنه تا بنده خدا عادت میکنه ی چیز دیگه میدم میترسم بزاش خوب نباشه

اخه شوهرم از داروخونه پرسید بهش گفته بود شیرش عوض کنی یا یبوست میشه یا اسهال حالا پسرم همش اسهاله.نم ...

ببین کلا اپتامیل وزن دهیش خوب نیست اصلا دیگه بهش نان نده نمیسازه بهش smaبده بهترین فرمول داره مطمعن باش خوب میشه وزن دهیشم خوبه

اسمس نشنیدم.دلم میسوزه ک همش شیرش عوض کنه تا بنده خدا عادت میکنه ی چیز دیگه میدم میترسم بزاش خوب نبا ...

کم پیدا میشه ولی عالیه میتونی پیدا کنی اگه چند جا بری 

اسمس نشنیدم.دلم میسوزه ک همش شیرش عوض کنه تا بنده خدا عادت میکنه ی چیز دیگه میدم میترسم بزاش خوب نبا ...

نه الان نان بهش نمیسازه  حتما عوض کن  براش اینجوری اذیتش میکنی 

ببین کلا اپتامیل وزن دهیش خوب نیست اصلا دیگه بهش نان نده نمیسازه بهش smaبده بهترین فرمول داره مطمعن ...

شوهرم چن‌تا چن تا میاره خونه.همون اپتامیل هم ازش چن تا هس فقط امشب س تانان اورد.چی بگم

میگم ی مدت بدم ببینم چطور میشه

ایشالا زودتر خوب بشه