2789
عنوان

شیرخشک

169 بازدید | 28 پست

سلام شیرخشک مناسب وسرلاک خوب چی بدم به بچم که اسهال نگیره.شیرخشک نان دادم بهش اسهال میگیره الان دیگه وارد۸ماهگی شده تا الان شیرخودمو دادم الان شیرم کم شده چی بدم بهش کمکم کنید مرسی دوستان

اسهالش برای چیز دیگست چون شیر خشک یبوست میاره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی  داره چی به بدن بچه ت بسازه  اگه خارجی میخای بخری شیر خسک اس ام ای و سرلاکاش همه ی مارکاش خوبن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سوپرامیل

سوپرامیل چرب ترین شیر خشکه اسهال هیت بچه ی ایشونم  اسهاله 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

منم بچم دلش شل بود وروزی چندبار دفع داشت باهرشیرخشکی همینطوربود کلا حالتش دیگه سوپرامیل دادم فقط بهش و عوض نکردم چون سوپرامیل شیرخوبیه بعضی بچه ها باشیرخشک این طورین دیگه غذاکه شروع کنی بهش بدی دلش خوب میشه من سرلاک نخریدم براش اصلا

الان واسه اولین بارگندم سنگین نیست؟برنج وموزنداریم!؟شیرفک کنم خوب نباشه 

نه من اولین بار پایان ۶ماهگی گندم دادم 

من هر بار یه طعم میدم تکراری نشه 

یبار گندم 

یه بار برنج 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

من اپتامیل میدادم اوایل وزنگیریش خوب بود دیدم ی حالت استپ شده و وزنگیریش خوب نیس.سوپرامیل دادم دیدم فرق نکرد.نان دادم تا نان خورذ قوطی اول دیدم ی کم بهتر شد ولی شکمش بهم ریخت الان دو هفته داره میخوره هنوز شکمش خوب کار نمیکنه و بهم ریخته امروز رفتم عطاری ی دارم گیاهی گرفتم خداکنه‌بزاش تاثیر داشته باشه.

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)