2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید

184 بازدید | 23 پست

همش حس میکنم خیلی بدشانسم با یکی بودم میخواست حرصم رو دربیاره با یه دختر عکس میذاشت پروفایلش دست تو دست هم وقتی دلم میشکست و میرفتم میومد سمتم بعد که کات کردم رفتم با یه پسر دیگه اونم همین کارو باهام کرد عکس با دختر استوری کرد ببینم حرص بخورم قیافم همه میگن خوشگلی خیلی ولی خب همش حس میکنم کسی دوستم نداره این پسر دومیه که گفتم خیلی ادعا می‌کرد دوستم داره ولی خب من به کسی اعتماد دیگه نداشتم بعد یهو اون عکسارو گذاشت حرصم بده حالا هم صمیمی ترین دوستم هر وقت میره پیش دوست پسرش مشخصه باهاش هماهنگ میکنه پسره از اون ور میگه عشقم خانومم که منو حرص بدن دقیقا هر وقت پیش اونه زنگ میزنه نمیدونم چرا همه دوست دارن منو حرص بدن خیلی دلم به حال خودم میسوزه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سمت پسرا نرو خب از هرچی حالتو بد میکنه فاصله بگیر حتی اگه اون چیز دوستته

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
خب نمیشه بیخیال بود عزیزم

چرا نش خودت میگی میخواد حرصمو در بیارع 

وقتی بیخیالی طی  میکنی بهترینا نصیبت میش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بیخی

تو هم حرصشون بده

دوست پسر چیه فردا پس فردا یه بلایی سرت آوردن خوبه؟؟؟

نه خوبه؟؟؟ فک کردی دوست پسر سرت تاج میزاره😂😂

اگه دوست داری ازدواج کن

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️
خب عزیزم پسرا همه شون آشغال چرا با پسرا دوس مییشی؟ اون  دوستت هم بهش محل نذار باهاش دوستیتون و ...

الان کات کردم فقط میگم شاید ایراد از منه که همه رفتار یکسان دارن

خب از این حرص میخورم من سمتشون نمیرم اونا میان بعدم این کارارو میکنن

بلاکشون کن نتونن بیان سعی کن برات مهم نباشه رو خودت کار کن

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
الان کات کردم فقط میگم شاید ایراد از منه که همه رفتار یکسان دارن

جایی که خوشحال نیستی نرو اونجا. کسی که ناراحتت میکنه باهاش رفت و آمد نکن. به خودت احترام بذار. باشگاه برو که روحیه ت شاد بشه که این مسائل پیش پا افتاده اینقد اذیتت نکنه

هر دختری که ارزش برای خودش قائل باشه سمت پسرای عوضی نمیره 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی