2789
عنوان

تولد

56 بازدید | 8 پست

تولده عمومه دوشنبه هفته دیگه 

خیلی دوسش دارم 

دلم می خواست براش کیک و کادو بگیرم ببرم خونشون سوپرایزش بشه 

ولی الان من اصفهانم اون قم 

موندم چه کار بکنم برا تولدش 

مامانم میگه کلیپ درست کنه

ولی کلیپ کافی نیست آخه

خودم ۱۷ سالمه عموم ۳۲سال

پست کن

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

من بافت دارم ارسال رایگان براش بگیر 😍😍

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینستا نداره

چ ربطی داره عزیزم

کادو رو بفرس با پست براش

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
قیمت ?  شالگردن مثلا ؟ بعد می تونی برام کادو کنی روش بنویسی عموی عزیزم تولدت مبارک

😳😳😳😳

ن جانم از تولیدی پست میشه براش تو بسته پستی.

بعد خودت اعلام کن از طرف شماست .

بلیز بافت ساده و زیپ دار  دارم  

ساده ۹۵

زیپدار ۱۰۵

بیا کانالم مدلها رو ببین لینک رو امضا

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
آهان فکر کردم میگی کلیپ رو تو اینستا پست کن 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😁