2821
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡🤧😔😩😫

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 38 پست
اگر مجبور شدی بری مادر شوهرتو بی محلی بکن بفهمه فقط بخاطر شوهرت رفتی

نفهم تر از این حرفای الآنم فقط برا بهم ریختن زندگی ما داره شوهرم تحریک می‌کنه زنگ میزنه ک بگه بیا بریم ، کاری کرده شوهرم به تلافی نرفتن من خونه مامانم سرسنگینی رفتار کنه و اخم کنه همه فکر میکنن ما دعوا داشتیم

مادر شوهر منم مراسم ختم بابا بزرگم نیومد نه خودش نه پدر شوهرم 

اتفاقا پدر بزرگ من نیازی به اونا هم نداشت ۱۰۰۰نفر برا خاکسپاریش فقط بود 

منم یه یه ورم نگرفتم 

حق داری ناراحت بشی واصلا نرو 

منم یه شوهرم گفتم فامیلا پدر و مادرت بمیرند پامو تو مراسماشون نمی‌ذارم گفت حق داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بی احترامی میکنن مادر من هیچ بدی نکرده اما با مادرم لج هستن ، شوهرم پر میکنن چون من نمیرم اونجا ...

شوهرتم نیاد خونه مادرت به درک ، شوهرت میاد خونه مادرت مادرت کلی احترام میذاره و زحمت میکشه شوهرت براش اخم و تخم میکنه تو میری خونه مادر شوهرت بی احترامی میکنن بی محلی میکنن تازه باید پاشی کارم کنی ، خوب الان رفت و آمد به ضرر کی تموم میشه ؟؟

به ضرر تو بگو نه تو بیا خونه ما نه من میام 

تامام

نفهم تر از این حرفای الآنم فقط برا بهم ریختن زندگی ما داره شوهرم تحریک می‌کنه زنگ میزنه ک بگه بیا بر ...

خودم یکی از این عفریته ها رو دارم خدا لعنتش کنه  انقد خاطرات بد برام ساخته خدا جوابشو بده

مادر بابام و پدر مادرم فوت شدن خواهرشوهرم ی زنگ نزد تسلیت بگه منم دیگه بهشون زنگ نزدم خودش از وقتی فهمیده باردارم ۳بار بم زنگ زد احوالپرسی 

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
شوهرتم نیاد خونه مادرت به درک ، شوهرت میاد خونه مادرت مادرت کلی احترام میذاره و زحمت میکشه شوهرت برا ...

ه بخدا گل گفتی ، مادرم کادو تولد پول گذاشت تو پاکت داد بهش سرش بالا نکرد بگه نه چرا و...مستقیم عین طلبکارا گرفت از دستش سرشم تو گوشی بود گفت مرسی همین

ه بخدا گل گفتی ، مادرم کادو تولد پول گذاشت تو پاکت داد بهش سرش بالا نکرد بگه نه چرا و...مستقیم عین ط ...

خوب دیگه ، این که نمیشه هم خودمون بریم حرف بشنیم و واسمون قیافه بگیرن هم شوهرمون بیاد واسه ننه بابامون قیافه بگیره ، نیاد به درک بگو من که نمیام خونه مادرت تو هم دوست داری بیا دوست نداری نیا ولی اگه امدی با روی خوش بیا قیافه نگیر برای کسایی که همیشه بهت احترام گذاشتن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز