2821
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡🤧😔😩😫

655 بازدید | 38 پست

مادرشوهرم کلی بهم بی احترامی کرده ,داییم فوت کرده بود زنگ نزد به مادرم تسلیت بگ هیچ زنگ زد به من میگه حالا چندسالش بود خودت به مادرت تسلیت بگو،

منم عصبی شدم بهش گفتم مادرم احترام داره شما میخوای تسلیت بگی خودت بگو بسه همش بی احترامی میکنید ،اخه دفعه چندمش ، گفت شما لیاقت مارو ندارید لایق ما نیستید ، در حد ما نبودید و‌‌... گفتم من دیگه با شما ها کار ندارم پام دیگه خونتون نمی‌ذارم این شما این پسرتون میخواد خودش بیاد ببینتتون مادر من جایی ک بهش بی احترامی بشه من قید اونجا و میزنم .قطع کردم گوشی ، 

حالا بچه خواهر شوهرم پاش شکسته رفته خونه مادرشوهرش مونده ، شوهرم هی میگه بیا بریم دیدنش و....بهش میگم بابا مادرت اینجوری کرد و...میگه نه بریم ، 

اصلا دلم نمی‌خواد برم چون می‌دونم مادرش زنگ میزنه میگه بیا ک رو منو کم کنه از طرفی هم راهشون دور بریم باید شبم بمونیم بدتر از همه چی

نریاا خودتو بزن به مریصی حالت تهوع گلودردی

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

من ب شخصه واسه غرورم احترام قائلم🙌🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه دوست نداری نرو خوب،شوهرت خودش بره 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

همونجا ک گفته لیاقت ما رو ندارید باید میگفتی بله حق با شماست 

ما لیاقتمون خیلیییی بالاتر از شما بود

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز