2777
2789

هم آدم خوب داره هم بد ، البته بدا همونایین که تازه به دوران رسیدن وگرنه قدیمیاش خوبن 

ترافیک داره که اعصابت خورد میشه دیگه چی میخوای؟ 😁

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من هیچ جا جز تهران زندگی نمیتونم بکنم  شلوغی و آلودگی و هزار و یک عیب دیگه که روش میزارنم ب ...

خب در کل جایی که آدم توش بزرگ شده براش ی لذت دیگه داره توش زندگی کردن که اون لذت رو هیچ جای دیگه توی دنیا نمیتونه بچشه😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون هیچی😂💚

هرینه اسنپ زیادِ مثلا از وسط شهر تا یکم اونورتر بخوای بری صد تومن فقط یه رفت میشه ، کرایه تاکسیا هم کم نیست زیادم نیست ، مرکز خریدای خیلی خوبی داریم ، مرکز هرچی بخوای داریم مثلا موبایل میری جمهوری و علاالدین ، لباس مجلسی و عروس میری جمهوری شانزلیزه، اسپرت میری منیریه مثلا ، برقی میری لاله زار بیمارستانا و دکترای خوب هم پیدا میشه ، آدماش هم هم خشک داریم هم مهمون نواز هم آدم افاده ای داریم هم خاکی ، در کل نترس بیا شهرمون و مطمئن باش خوش میگذره 😍 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
خب نظرتون راجب تهران چیه؟ 

خوبه ولی خعلی شلوغ و الودس ترافیکم ک نگم 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020