2821
2789

شلوغه پر سرو صدا همه قشری آدم داده با نژاد های مختلف

آلوده و هوای کثیف

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر دلم برای شهرم تنگ شده😢😢😢😢 ادمها تو هرجای دنیا نمیشه گفت مطلق خوبن. یا بدن اما تهران الان پ ...

ممنون بابت راهنماییت الان کجا زندگی میکنی که دلت تنگه؟ 

ممنون بابت راهنماییت الان کجا زندگی میکنی که دلت تنگه؟ 

کیش

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

برای زندگی تهران دیگه خوب نیست بشدت هوا آلودس اکثرا بعدازچندسال دچارآسم ومشکلات ریوی میشن، مخصوصا برای بچها، ازهمجای ایران  زندگی میکنن، محله های خوب وبد داره، ارزون وگرون، خلاف نشین تا عیان نشین، 

ازلحاظ اخلاقی سردوخشک،

مثل شهرستان خونگرم و راحت نیستن، حجاب تاحدودی آراده، فاصله طبقاتی زیاده، بهمين خاطرخیلیا افسردگی دارن،گرونی و اجاره خونه وخوراک پوشاک، تفریح، ب نسبت بالاهست 

(خودم تهرانم) 

وای😯

نابودت کردم🤣🤣

نه خوبه خدایی اونا بدیاش بودن

خب خیلی امکانات خوبم داره جاهای تفریحی شهر بازیای خوب

و...

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
فضولی نباشه ولی چرا نمی ری تهران 

چون کار و زندگیم اینجاست همسرم پیوند قلب شدن و باید جای تمیز تنفس کنه 

در کل هم دارم از ایران میرم تمام کارهامونو کردیم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من هیچ جا جز تهران زندگی نمیتونم بکنم 

شلوغی و آلودگی و هزار و یک عیب دیگه که روش میزارنم برام مهم نیست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
تهران خوبه باید زرنگباشی  ساده نباش .زود گول نخور تا ببینن یکی ساده هست کلاهش پس معرکه هس

بنظر من همه جا همینجوری تا ببینن کسی ساده لوح هست سرش کلاه میزارن

2823
2791
2779
2792