2777
2789

وای من با ۲۷ سال سن یک خواستگار داشتم تا حالا کلا خواستگار نداشتم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا شماها چطوری خاستگار دارین😑ب همین برکت قسم تاحالا خاستگار نیومده خونمون😂

کلا خواستگارا براما دوجورن.... خواستگار واسطه خواهری و برادری و خاله و دایی میفرسته یا مارا  تو مسجد یا بیرون با مامان مون می دیدن یا بیرون می رفتیم خرید میپسندیدن می اومدن خواستگاری .....بعد شرایط طرف می ببینیم رد میکنبم یا قبول ....اگه قبول بعد یه دوره اشنایی میزاریم بعد خواستگاری اصلی

خوش به حالت برات ارزو میکنم اگه به صلاحت بشه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
کلا خواستگارا براما دوجورن.... خواستگار واسطه خواهری و برادری و خاله و دایی میفرسته یا مارا  تو ...

بابا حرف من اینه چیکار میکردین میپسندیدن،قیافه تون اخلاقتون ظاهرتون چطوریاس

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بابا حرف من اینه چیکار میکردین میپسندیدن،قیافه تون اخلاقتون ظاهرتون چطوریاس

بیرون می رفتم قیافه ام خوب بود متوسط روبه بالا بود ...من که چند تا خواستگارا سمج داشتم طوری که خانومه هنوز عروس گرفته مامان تو خیابون می ببینه روش اونور میکنه....بنده خدا 5 بار با مامان برام صحبت کرد ....من قبول نکردم