2777
2789
عنوان

چیکار کنم راضی شه بیاد خاستگاری

2086 بازدید | 66 پست

دوستان من با یه پسر هستم بعد قرار شده بیاد خاستگاری مادر و خواهرم در جریان هستن ولی دزدکی میریم سر قرار چون گفتن تا نامزد نشدین باهم بیرون نرین . پسره میگه تا یکی دو سال دیگه نمیخوام نامزد کنیم چیکار کنم راضی شه زودتر بیاد خاستگاری دوتامون راحت شیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه  چند وقته در ارتباط هستین  از اول هدفتون ازدواج بوده؟  اول اون به زبون ...

عزیزم ممکنه بیای تاپیک آخر من نظر بدی؟ 

به نظرم عاقل میای

لطفا اگه ممکنه کامنتامم توی تاپیک بخون که اطلاعات بیشتر داشته باشی.  خیلی وقتتو نمیگیره.  مرسی 

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
چند سالتونه  چند وقته در ارتباط هستین  از اول هدفتون ازدواج بوده؟  اول اون به زبون ...

من ۲۵ سالمه و طرف یه سال بزرگتره 

۶ ماهه باهم دوستیم 

نه از اول قصدمون ازدواج‌نبوده یکی دوماه هست که خودش اومده با خانواده من صحبت کرده که من دخترتونو میخوام از این حرفا 

دلبل اینکه میگه دوسال دیگه هم اینکه گفته میخوام اول خونم حاظر شه بعد بیام خاستگاری