2777
2789
عنوان

چیکار کنم راضی شه بیاد خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 66 پست
خواهرش با خواهرت دیگه چه مدلشه  ببخشیدا ولی از کی تا حالا خواهرها تصمیم میگیرن؟!!!  بگو ...

منم گفتم بهش که دوسال کم نیست واقعا هم اگه بابام بفهمه میکشته منو هربار با هزار تا بدبختی میپیچم میرم بیرون باهاش امشب بیرون بودیم و‌ خیلی از اتفاقا داره میوفته که من حس بدی دارم نسبت بهش

خب یه حرفی زده شما نباید اینقد جدی میگرفتین ...بگوش اقا من تا دوسال دیگه منتظر نمیمونم میخوای همین ا ...

اره هربار یه حرفی میزنه هربار که بامن بهش خوش میگذره میگه میخوام هفته دیگه بیام خاستگاری بعد میگه نه ۶ ماه بعد میگه نه دوسال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو کردم و گفت من اگه نمیخواستمت از اول نمیومدم با خانوادت حرف بزنم همینطوری دوست میموندیم کسی ...

آفرین دختر باهوش

احساست درست میگه

شک نکن، اجازه نده بازیچه بشی دخترخوب

اگر میشد باهاش حرف میزدم خواهرم بودی، تا میدیدی چطوری سنگسار میکردم با کلام تا با هیچکس دیگه اینکارو نکنه و میدیدی چطور دمش میذاره سر کولشو میرفت

منم گفتم بهش که دوسال کم نیست واقعا هم اگه بابام بفهمه میکشته منو هربار با هزار تا بدبختی میپیچم میر ...

خب بهش رک بگو مامانم گفته اینجوری ادامه بدی به بابات میگم چون دیر یا زود خودش میفهمه و خون بپا میکنه 

اومدیم و بابات فهمید و پسره پا پس کشید 

چکار میخوای کنی؟ 

منم گفتم بهش که دوسال کم نیست واقعا هم اگه بابام بفهمه میکشته منو هربار با هزار تا بدبختی میپیچم میر ...

فقط قصدش سو استفاده جنسیه ولاغیر 

از خواب بیدارشو لطفا 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
هروقت نرفتی سرقرار  خودش رو به صدتا راه میزنه تا بهت برسه و زودتر بیاد خاستگاری و مال تو بشه ...

خودمم تو‌ همین فکرم چون رابطمون داره به جاهای بد میکشه و این خوشش اومده چون میدونه من میرم پیشش و میتونه باهام اروم باشه

اره خودش تنها اول اومد بعد به خواهرش گفت بیا  با خواهرم صحبت کنه هم تلفنی هم میگه حضوری میخوام ...

اهداف شوم نداره / میخواد امیدوارت کنه تا باهاش فعلا بمونی و نری برا همین اومده با مامانت حرف زده ولی نمیخواد بگیرتت فعلا  به احتماله زیاد هم بگیر تیست

در ضمن 

یه پسری باهاش آشنا شدم 

تلفنی با مامانم حرف زد 

یه آدم کلاش کلاهبردار عوضی بود که نگو 

حرف باد هواست 

خب بهش رک بگو مامانم گفته اینجوری ادامه بدی به بابات میگم چون دیر یا زود خودش میفهمه و خون بپا میکنه ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی حس بدی دارم هربار میاد یه کاری بکنه و من قبول نمیکنم میگه دیر یا زود که مال هم میشیم پس چه فرقی میکنه ... :(

بهش بگو خانواده ام فهمیدن با تو قرار میذارم

دیگه نمیذارن که بیام ببینمت مامانم گفته تا نیاد خواستگاری نمیذارم همینجوری باهم بیرون برید

بعد بهش بگو نامزد میمونیم تا خونه تو بسازی 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اهداف شوم نداره / میخواد امیدوارت کنه تا باهاش فعلا بمونی و نری برا همین اومده با مامانت حرف زده ولی ...

خودمم بخدا همین حسو دارم چون اونبار خواهرم گفت بسه دیگه نرین بیرون زشته خوبیت نداره از این حرفا برگشت به من گفت تو روی خواهرت وایسا چرا هیچی نمیگی گفت اگه خانوادت میخوان اینطوری بگن پس منم میرم دوسال دیگه میام

بهش بگو خانواده ام فهمیدن با تو قرار میذارم دیگه نمیذارن که بیام ببینمت مامانم گفته تا نیاد خواستگا ...

اره بخدا فردا همینو باید بگم دیگه اینطوری ادامه دادن واقعا بی فایدس

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی حس بدی دارم هربار میاد یه کاری بکنه و من قبول نمیکنم میگه دیر یا ز ...

اووووه

همین کاری که گفتم رو کن 

اعتمادی بهش نیست 

کم کم حرفاش شروع میشه 

منم پسرم نیاز دارم 

میخوام نیازم با کسی برطرف بشه که عشق زندگیمه و خانوممه 

نذار ازت سرد بشم 

تو که راضی نیستی من برم سراغ یکی دیگه برای رفع نیازم؟ 

اگه من رو دوست داری بهم ثابت کن همونطور ک من ثابت کردم 

کلا حرف مفت 

همون کاری ک گفتم رو انجام بده 

یا کات میکنه یا میاد