2777
2789
منم متاسفانه غذا ندارم هله هوله ولی بدنو اینام اولیه بیشتر عاشق فست فود و هله هولم

دقیقا خود من 

به منم میگن لاغری خوبی ولی خودم که دوست دارم لاغر بشم توی وزن ۶۰ به نظرم من لاغرم  الان فک کنم ۶۸ و ۹ باشم ترازوم خرابه نمیتونم وزن کنم دقیق نیست 

باور کن من اگه هر روز نشینم چیپس و ماست موسیر بخورم و سفارش کیک شکلاتی بدم و بستنی شکلاتی و از این مزخرفات مگه دیگه چاق میشم 

هر چی توی رژیمم رعایت کردم دو برابر جبران کردم 

انقدر لاغر شدم همه التماس میکردن میگفتن بسته خیلی لاغر شدی منم گول خوردم ول کردم  نمیزارم آدم گول نخوره😉

ولی دوباره پر قدرت شروع میکنم 

اینجا ی تاپیک حسابی بزنیم باهم با اراده شروع کنیم 

فعلا ببینیم بچه ها کیا هستن و اراده میکنن

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا خود من  منم میگن لاغری خوبی ولی خودم که دوست دارم لاغر بشم توی وزن ۶۰ به نظرم من لاغرم & ...

آره وافعا گول خوردی ولی بازم مطمئنم میتونی 

منم عشق همینام بخدا البته من ژنتیکمم چاقی داره که با ابم چاق میشم

ولی هیلی لاغر نکن من خودم‌عاشق تو پرم نه لاغر

اگه ظریفی حواست باشه یهو خیلی لاغر نشی وزن اوکی برای قدت پنجاه تا تا پنجاهو پنجه

اره متوسط روبه ظریفم ، دقیقا بنظرم همون وزن پنجاه تا پنجاه و پنج خوبه ، چون عرض شونه هام کلا از اونور تا اینور شونم ۴۲ سانته ولی حالا این دلیل نمیشه ولی خب کلا

علائم دیگش چیه گلم؟ منم نمیدونم دارم یا نه 

ریزش مو 

پوسته پوست شدن لب و خشکی دست و پا

بیحالی و بی حسی و احساس سردی بدن

اشتهای زیاد 

گاهی یبوست

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
آره وافعا گول خوردی ولی بازم مطمئنم میتونی  منم عشق همینام بخدا البته من ژنتیکمم چاقی داره که ...

من الان توپرم  با یکمی شکم 😉 غیر شکم عالیه همه چی که اونم خودم حساسم معلوم نیست ولی دوست دارم بیشتر سایز کم کنم 

من لاغر شدم دو سایز کم کردم  الان خداروشکر با اینکه چند ماه هیچ رعایتی نمیکنم سایزم همون مونده فقط خودم متوجه میشم چند کیلو چاق شدم ولی سایزم همونه

ریزش مو  پوسته پوست شدن لب و خشکی دست و پا بیحالی و بی حسی و احساس سردی بدن اشتهای زیاد  ...

یعنی منم تیروئید کم کار دارم ؟؟؟

همه ی این علائم و دارم