2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

375 بازدید | 45 پست

ی سوال 

دخترا هم میتونن کاپ قاعدگی استفاده کنن؟؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بکارت براشون مهم نیست اره.

بکارت رو از بین میبره؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
اره عزیزم.

ببخشید معذرت میخوام، خیلی کوچیک هس که فک نمیکنم زیاد داخل بشه 

نه نمیشه 

اندازه اش کوچیکه، معذرت میخوام فک نمیکنم زیاد وارد بشه

چی هست؟😥

ب جای نوار بهداشتی استفاده میشه، معذرت میخوام داخل واژن قرار میدن خون رو جذب خودش میکنه

ب جای نوار بهداشتی استفاده میشه، معذرت میخوام داخل واژن قرار میدن خون رو جذب خودش میکنه

دیدم ی چیز لیوان سک نخ بش بستس اسمشو نمیدونستم حالا جدی جدی تاثیر داره خون از این ور اون ورش بیرون نمیاد؟

من خودم ۴ ساله استفاده میکنم. وسیله کوچیکیه. ولی خب کامل میره داخل و کیپ میشه.

فکر نمیکردم کامل وارد بشه، قصد داشتم استفاده کنم نواربهداشتی خیلی سخته آدم همش استرس داره جایی کثیف نشه

واسه منی ک خونریزیم زیاده فکر میکردم خیلی خوب باشه ولی خو مجردم🥺

اندازه اش کوچیکه، معذرت میخوام فک نمیکنم زیاد وارد بشه

درسته اما چون کامل میره داخل میتونه باعث پاره شدن یا کشیدگی بکارت بشه. و بهتره اگه براتون مهمه استفاده نکنید. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️