sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 عنوان کاپ قاعدگی 375 بازدید | 45 پست ی سوال دخترا هم میتونن کاپ قاعدگی استفاده کنن؟؟ اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏 1400/07/15 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaz_n_m عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 4958 😐 من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 اگه بکارت براشون مهم نیست اره. بکارت رو از بین میبره؟ اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11960 نه نمیشه میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 اره عزیزم. ببخشید معذرت میخوام، خیلی کوچیک هس که فک نمیکنم زیاد داخل بشه اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 نه نمیشه اندازه اش کوچیکه، معذرت میخوام فک نمیکنم زیاد وارد بشه اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
کمان۹۷۰ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 1822 ببخشید معذرت میخوام، خیلی کوچیک هس که فک نمیکنم زیاد داخل بشه من خودم ۴ ساله استفاده میکنم. وسیله کوچیکیه. ولی خب کامل میره داخل و کیپ میشه.
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 چی هست؟😥 ب جای نوار بهداشتی استفاده میشه، معذرت میخوام داخل واژن قرار میدن خون رو جذب خودش میکنه اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 ب جای نوار بهداشتی استفاده میشه، معذرت میخوام داخل واژن قرار میدن خون رو جذب خودش میکنه دیدم ی چیز لیوان سک نخ بش بستس اسمشو نمیدونستم حالا جدی جدی تاثیر داره خون از این ور اون ورش بیرون نمیاد؟
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 من خودم ۴ ساله استفاده میکنم. وسیله کوچیکیه. ولی خب کامل میره داخل و کیپ میشه. فکر نمیکردم کامل وارد بشه، قصد داشتم استفاده کنم نواربهداشتی خیلی سخته آدم همش استرس داره جایی کثیف نشهواسه منی ک خونریزیم زیاده فکر میکردم خیلی خوب باشه ولی خو مجردم🥺 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
دختری_از_جنس_غم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 11960 اندازه اش کوچیکه، معذرت میخوام فک نمیکنم زیاد وارد بشه درسته اما چون کامل میره داخل میتونه باعث پاره شدن یا کشیدگی بکارت بشه. و بهتره اگه براتون مهمه استفاده نکنید. میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️