2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 45 پست
دیدم ی چیز لیوان سک نخ بش بستس اسمشو نمیدونستم حالا جدی جدی تاثیر داره خون از این ور اون ورش بیرون ن ...

نمیدونم والا استفاده نکردم قصد داشتم استفاده کنم ولی انگار بکارت رو از بین میبره 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
درسته اما چون کامل میره داخل میتونه باعث پاره شدن یا کشیدگی بکارت بشه. و بهتره اگه براتون مهمه استفا ...

درسته متوجه ام، فکر نمیکردم کامل وارد بشه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکردم کامل وارد بشه، قصد داشتم استفاده کنم نواربهداشتی خیلی سخته آدم همش استرس داره جایی کثیف ...

میفهمم عزیزم. منم عذاب میکشیدم با نواربهداشتی. ۴ سال پیش اولین کاپی که وارد ایران شد خریدم. کاپ واقعا محشره. خیلی راحت و خوبه. ولی خب متاسفانه تو ایران دخترا نمیتونن از این راحتی استفاده کنن بخاطر طرز فکرای مسخره.🤦‍♀️🤦‍♀️

بکارت مهم نباشه عیب نداره.منم‌مجردم میخوام استفاده کنم.ولی فعلا پول ندارم

خب خیلی مهمه 

میفهمم عزیزم. منم عذاب میکشیدم با نواربهداشتی. ۴ سال پیش اولین کاپی که وارد ایران شد خریدم. کاپ واقع ...

منم دارم روانی میشم.به شدت نوار چندشه و سخته من همییییشه تختم کثیف میشه علاوه بر اون حساسیتم دارم.ولی متاسفانه هنوز پول دستم نیومده برم بگیرم راحت کنم‌خودمو.برامم مهم نیس مجردم سلامتیم‌مهم تره

میفهمم عزیزم. منم عذاب میکشیدم با نواربهداشتی. ۴ سال پیش اولین کاپی که وارد ایران شد خریدم. کاپ واقع ...

همون دیگه، واقعا نیاز داشتم استفاده کنم... 

من خودم ۴ ساله استفاده میکنم. وسیله کوچیکیه. ولی خب کامل میره داخل و کیپ میشه.

شرمنده بعد چطور درمیاد من همیشه استرس اینو دارم یه چیزی داخل اونجا بشه و درنیاد باید چیکار کنیم

آخه منم خیلی اذیت میشم با نوار

استفاده ازش سخت نیست 

اصلا. ماه اول یه خورده شاید استرس داشته باشی و فکر کنی سخته استفاده اش. ولی ۲ روز استفاده کنی قشنگ قلقش دستت میاد. انقدررررر بعدش راحت میشی که اصلا نمیتونی تصور کنی. من همیشه کاپم تو ساکمه که یه زمان جایی رفتم پریود شدم استفاده کنم. اصلا دیگه نمیتونم تصور کنم حتی یه لحظه نوار بهداشتی استفاده کنم.

منم دارم روانی میشم.به شدت نوار چندشه و سخته من همییییشه تختم کثیف میشه علاوه بر اون حساسیتم دارم.ول ...

منم حساسیت دارم خونریزیمم زیاده همش استرس دارم، ولی خب مشکل سازه تو مجردی استفاده کنی