2777
2789
عنوان

نظرتون راجب افراد دوقطبی ها؟

406 بازدید | 32 پست

آدمای دوقطبی بنظرم یه دنیا جداگانه دارن و من خودم جز اون دسته از افرادم و تو دنیای ما بیشتر چیزا به دو دسته تقسیم میشن یا سیاه یا سفید و حد وسطی وجود نداره...یه روز کاراییمون صفر یه روز صد ...یه روز شاد شاد ...یه روز غمگین غمگین...و متاسفانه درمان قطعی نداره ولی میشه کنترلش کرد.... و البته افراد مشهور زیادی هستن که دوقطبی ان و در کنار این معضل میشه به موفقیت دست پیدا کرد ولی راه بدست آوردن موفقیت برای این افراد با آدمای عادی فرق میکنه

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بنظرتون کنار اومدن با همچین افرادی راحته
4
40%
حستون نسبت بهشون چیه
6
60%

به نظرم زندگی کنارشون یه مقدار سخت باشه چون یا خیلی غمگینن یا خیلی شاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازافراددوقطبی فقط درحد رمان آشور میدونم که واقعی هم بود .کناراومدن باهاشون سخته به نظرم ولی نشدنی نیس 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سلام دوقطبی رضاخان و هارون الرشید دو قطبی بودن. شما بشین نصیحتشون کن متحول میشن سیر گوش میدن چتد لحظه دیگه هرکاری خودشون بخوان انجام میدن. میگن هارون الرشید پای مجلس وعظ از هوش میرفته ولی چه فایده بعدش هیچ. رضاخانم ب امام رضا ارادت زیاد داشته ولی پایه بی حجابی اون گذاشت مراسم عاشورا رو جمع کرد

به نظرم خیلی سخته باهاشو کنار اومدن فکر کن کسی که الان حرف بزنه دوروز بعد یادش بره رفتار ضداجتماعی من بهش میگم ضو نقیض آدمی که دو رو ودو شخصیت داره آخه چطور میشه باهاش کنار اومد؟!

به نظرم خیلی سخته باهاشو کنار اومدن فکر کن کسی که الان حرف بزنه دوروز بعد یادش بره رفتار ضداجتماعی م ...

عزیزم همشون ضد اجتماعی نیستن خیلی ها رو به علاوه خودم دیدم که خیلی ارتباط خوبی با آدم ها داریم و یه سری هایی که ضد اجتماعی ان بخاطر افسردگی 

عزیزم من این روزها حال روحیم وحشتناک بد شده. بنظرتون بخاطر تغییر فصل نیست؟ شما چطورید ؟😭

چرا گاهی به خاطر تغییر فصل هم هست 

منم خدا رو شکر بیماریم خیلی شدت نداشت و الان تحت کنترل