2777
2789
عنوان

مرده ی متحرک

351 بازدید | 19 پست

خیلی بدبختم حتی نمیتونم بنویسم خدایا من چرا بدنیا اومدم که هیچی ازم برنمی‌آید دارم به زور زندگی میکنم بخدا هر ثانیه برام مرگه خستم دیگه نمی‌کشم حتی مادروهمسردخترخوبی هم نیستم حالم از خودم بهم میخوره یه آدم که فقط داره ظاهرشو به سختی حفظ می‌کنه چرا هیچکس دوسم نداره مگه من چکارشون کردم چون فقط زشتم حتی معلول ها اونایی که توانایی  ندارن هم ازمن بهترن قدر چی رو باید بدونم خدا هم هیچوقت دوسم نداشته همه چی رومیبینه اما منم که دارم چوبشو میخورم فقط دخترم عزیزم کاش تورو به خاطر خودخواهی خودم بدنیا نمی آوردت که الان غصه بخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=210726469]تو مشکلی نداری جز ضعف اعتماد به نفس و طرز فکر اشتباه شایدم کمی افسرده باشی  همه اینا درست میشه ...[/QUOTEافسردگی دارم ولی اگر بشنوید اززندگیم بهم حق میدین

یه زمانی منم حس تو رو داشتم و ب آخر راه رسیدم.

اون موقع بود ک از خودم خسته شدم وفقط سعی کردم خودمو به زنداداشم ک تازه وارد خونواده مون شده بود دلخوش کردم.بعدش کم کم زندگی روی خوششو بهم نشون داد

یه زمانی منم حس تو رو داشتم و ب آخر راه رسیدم. اون موقع بود ک از خودم خسته شدم وفقط سعی کردم خودمو ...

من به جزهمسرم ودخترم و مادرم ،فامیل یادوستی ندارم 

میدونم سخته  برای همه ما یجور سخته ولی نباید عقب بکشیم

اره میدونم ولی واقعا هیچی نیس بهش دل خوش باشم دارم زندگی میکنم حالا به هرقیمتی ولی همش یه اتفاقی میوفته