2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب خواب دیدم سرم خورد به جایی شکست انقد خون اومد بیهوش شدم فعلا که سالمم😑

بستگی داره .مثلن پدرم مرگ پسر عموم رو شب قبلش خواب دیده بود خواب دید عموم چنتا درخت تو حیاطش داره و یکیشو باد و بارون انداخته بود

چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 
بعضیا خواب میبینن و ی اتفاقی براشون میافته بعضی ی نشانه از دنیای بیرون میبینن

من به نشانه ها اعتقاد دارم جدیدا کل زندگیمو بر اساس نشانه ها پیش میبرم مثلا هر سوالی برام‌پیش میاد اینقد به اتفاقای اطرافم دقت میکنم که جوابشو پیدا کنم خدا خیلی قشنگ داره راهمو نشون میده البته برامن  صدای درون بیشتره تا نشانه .پیشنهاد میکنم به ندای درونت بادقت گوش کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من به نشانه ها اعتقاد دارم جدیدا کل زندگیمو بر اساس نشانه ها پیش میبرم مثلا هر سوالی برام‌پیش میاد ا ...

نمیتونم تشخیصش بدم بعضیا وقتا ذهنم آشفته است

چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 

بله،وجود داره و اعتقاد دارم

مثلا افتادن دندان،نشانه مرگ عزیزی هست،پدرم نه تو خواب،بلکه کاملا درواقعیت،سرسفره باهمکاراش نشسته بود وگفت وقت جویدن غذا دندانم افتادوسریع به دلم افتاد و گفتم امروز من یکی ازعزیزانم رو ازدست میدم،دوساعت بعد تنهابرادرم توی تصادف فوت کرد😭همون مرگ برادرم نشانه ای بود که ممکن تازه نامزد کرده بودم با نامزدم ازدواج نکنم پدرم گفت نکن،گفتم خرافات،حالا اوضاعمو ازتاپیکام میفهمید

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نمیتونم تشخیصش بدم بعضیا وقتا ذهنم آشفته است

خب همین اول باید ذهنتو اروم کنی اول خودتو بعد کسایی بهت بدی کردن ببخشی کلا درونت اروم شه بعد نشانه ها و صدای درونت فعال میشن و این خیلی جذابه اینم اضافه کنم کنم ترک‌ گناه برای این اتفاق مثل سوخت جت عمل میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

گاهی هم یه حس عجیبی دارم مثلا من قبل مشکل باشوهرم خیلی باهم خوب بودیم همه چی عالی بود،بعد یه لحظه به دلم افتاد که این آرامش قبل طوفان وما یه راه طولانی درپیش داریم!

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
بستگی داره .مثلن پدرم مرگ پسر عموم رو شب قبلش خواب دیده بود خواب دید عموم چنتا درخت تو حیاطش داره و ...

بله خب بعضیا هم اینطوری هستن ، من که یه خوابم هم تعبیر نشده😑

آقا هستم آقا هستم آقا هستم اقا هستم اقا هستم آقا هستم اقا هستم