بزآبی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 669 عنوان نشانه ها 244 بازدید | 25 پست به نظرتون نشانه ها و دیدنشون حقیقت داره ؟ چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 1400/07/14 | 19:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ylda917 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7780 بنظرم ارع اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 اره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مهسا۱۳۹۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5938 منظورتو نگرفتم. خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
ylda917 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7780 بز آبی؟ بز قرمزم داریم اینکه آبیه😂😂😂🔪 اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
بزآبی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 669 منظورتو نگرفتم. بعضیا خواب میبینن و ی اتفاقی براشون میافته بعضی ی نشانه از دنیای بیرون میبینن چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50544 بز قرمزم داریم اینکه آبیه😂😂😂🔪 کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
بزآبی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 669 نشانه چیه بالا گفتم چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم
بزآبی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 669 چ خوشکله چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم
ylda917 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7780 دخــتر چقــدر باحالی😂😂😂 اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
فلج،مغزی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 1176 بعضیا خواب میبینن و ی اتفاقی براشون میافته بعضی ی نشانه از دنیای بیرون میبینن من دیشب خواب دیدم سرم خورد به جایی شکست انقد خون اومد بیهوش شدمفعلا که سالمم😑 آقا هستم آقا هستم آقا هستم اقا هستم اقا هستم آقا هستم اقا هستم
مهسا۱۳۹۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5938 بعضیا خواب میبینن و ی اتفاقی براشون میافته بعضی ی نشانه از دنیای بیرون میبینن آها آره راسته من با این نشانه ها زندگی میکنم کلا خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم