2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

126 بازدید | 8 پست

خانوما من یه ساله عقدم بعد شیش ماه میریم خونه خودمون دکترم بهم گفت ممکنه نابارور باشی متفورین داد متفورم و پروژسترون میتونه کم کنه تنبلیو بعد ازدواجم بتونم باردار شم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم مجبور شدم بیام یه تاپیک پرت

چون اگه در تاپیک های اخیرت مطرح میکردم کامنتها زیادی زیر پستام ؛ و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد ؛ و توضیح در تاپیک و یا محاسبه در خصوصی برای همه خسته کننده و طاقت فرساس 

محاسبه برای : فقط اون کاربرایی که اوضاع زندگی مشترکشون پر تلاطم و شبیه اینهاس 

یا مجردی که میخواد بفهمه فلانی در طالع و قسمتش هست یا نه 

من بلدم طالعِ ازدواج را محاسبه کنم { رایگان و بدون هزینه } 

( سال ۹۶ بود اتفاقی سایت های : اهورا مشکان ازدواج [[[ مدیر سایت ، محقق و فقیه و گرد آورنده : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " متولد نی ریز فارس " ]]] رو اتفاقی پیدا کردم بعد پرینت گرفتم و خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم 

تو گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج میاره 

محاسباتش ایناس 

۱ : محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به روش شیخ بهایی ) " مجربه صد در صد "

{{{{ در : اهورا مشکان ازدواج : قسمت تصاویر یه عکس زمینه صورتی هست 《 ۴ تا اسم : حاصلجمع ÷ بر ۵ : این همون محاسبه ی شیخ بهایی هست 》 }}}} 

۲ : محاسبه ی ستاره ی عشق 

۳ : محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی ) 

۴ : محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد " 

۵ : محاسبه ی درجه ی ( میزان ) دوستی زن و مرد {{{{ حتی بین ۲ دوست ،،، رابطه ی فرزندان با هم مثلاً فلان برادر با فلان خواهر ،،، بین فلان دختر خاله با فلان دختر خاله 

۶ : محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد صد در صد " 

۷ : بررسی اینکه فلان مرد خیانتکار میشه یا نه ؛ ۱ بار ازدواج مبکنه یا چند باز ؛ با همسرش سازگاری داره یا نه " مجربه صد در صد " 

۸ : دانستن عاقبت این دو ( این یکی رو آقای مشکانی گفته جهت مطالعه گذاشته شده و مثل قبلی ها صد در صدی نیست ) 

بدون هزینه 

من تاپیک طالع بینی ازدواج : ایجاد کردم منتها توضیحات اصلیش مونده که به زودی تایپ میکنم‌ 

من در کاربر @سایوجان  که اونم خوددم و تعلیق یکطرفه شده هم تاپیک طالع بینی ازدواج دارم همراه با عکس ها و اسکرین شاتها 

الآن تگت میکنم با محیط آشنا شی 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره ((( مثلا ربطی به ازدواج سنتی ؛ ازدواج مدرن ؛ و ... نداره ))) ؛ جالبیش اینجاست به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره 

ازدواج تماماً قسمته و به حروف ابجد ربط داره ( ابجد کبیر ؛ ابجد صغیر و غیره مخصوصاً ابجد کبیر )

طالع محاسبه میشه بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه 

اگر در طالع و قسمت هم بودین بهت میگم چیکارا بکنی 

اگر در طالع و قسمت هم نبودین باز میگم چیکارا بکنی