سایه جان یه جا تگت میکنم مفیدن برام شاید براشماهم مفیدباشه.
منم تگ کن
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
سایه جان یه جا تگت میکنم مفیدن برام شاید براشماهم مفیدباشه.
منم تگ کن لدفن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
سلام سایه جان ، تو گوگل سرچ زدم دکتر برای فراموشی، اومدم تو تاپیک قدیمی شما متاسفانه قفل بود اینجا پیام میزارم براتون، چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید، خوشحال شدم دیدم امسال هم تاپیک داشتید و هنوز فعال هستید نی نی سایت، عزیزم چند وقتی هست ، حس میکنم پدرم فراموشی گرفته، جرات نکردم فعلا چیزی به خودش بگم، برای دکتر رفتن خیلییی مقاومت میکنه و به این راحتی هاا دکتر بیا نیست، اما قطعا راضیش میکنم تا بیاد، میشه تجربه خودتون رو بگید که چیکار کردید؟ مادرتون رو دکتر بردید؟ بهش گفتید فراموشی داره عکس العملش چی بود؟ از دکتر راضی بودید؟ چی تجویز کرد دکتر و نتیجش چی بود؟ببخشید بابت این همه سوال
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام سایه جان ، تو گوگل سرچ زدم دکتر برای فراموشی، اومدم تو تاپیک قدیمی شما متاسفانه قفل بود اینجا پ ...
سلام خانم نازنین_ ساره
من واقعا عذر می خوام من امروز بعد از ماه ها وارد سایت شدم من مادرم را بردم پیش دکتر دستجردی. تشخیص آلزایمر ندادند ولی تشخیص تشنج خفیف دادند (چیزی که اصلا باورمون نمی شد چون مادرم من هیچ وقت تشنج نکرده بود ولی این تشنج ها اونقدر خفیف بودن که بروز ظاهری نداشتند ولی روی عملکرد مغزی مادر من تاثیر داشتند) و الان بابت تشنجشون تحت درمان هستند. نمی تونم بگم کامل خوب شدند ولی حداقل پسرفتی نداشتند.
سلام ببخشید من یه سوال ازتون داشتم میخواستم بدونم مادرتان رو پیش دکتر وحید دستجردی برای فرامو ...
سلام بلوریخ عزیز،
من واقعا عذر می خوام من امروز بعد از ماه ها وارد سایت شدم من مادرم را بردم پیش دکتر دستجردی. تشخیص آلزایمر ندادند ولی تشخیص تشنج خفیف دادند (چیزی که اصلا باورمون نمی شد چون مادرم من هیچ وقت تشنج نکرده بود ولی این تشنج ها اونقدر خفیف بودن که بروز ظاهری نداشتند ولی روی عملکرد مغزی مادر من تاثیر داشتند) و الان بابت تشنجشون تحت درمان هستند. نمی تونم بگم کامل خوب شدند ولی حداقل پسرفتی نداشتند.