2777
2789
عنوان

داداشای شما هم

165 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من نمیدونم چرا داداشام اینقد بامن بدهستن چه اونایی که ازدواج کردن چه مجردا جلوی همه بهم بی احترامی میکنن سرم داد میزنن فوش میدن با اینکه حرفشون رو گوش میکنم هرکاری میکنم که باهام خوب بشن نمیشه بقیه رو میبینم چقد باهم خوبن داداشای شمام اینجورین یا فقط منم 😑

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی بعد ازدواج خوب شد الان شده آقادایی نمونه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

وااااااا چه داداشی مزخرفی داری😒 مطمنی داداشات اینجورین!😐..... والا من از کل دنیا یه داداش دارم که ۷ سال ازم بزرگه ولی تا حالا پیش هیچ غریبه آیی به من فحش نمی ده همیشه پیش غریبه یا فامیل به من می گه سودا خانم نه اینکه فحش بده😐 تو خونه با شوخی به من لقب گذاشته با هم شوخی می کنیم با هم مبارزه تمرین می کنیم😂 با اینکه بزرگه ولی عقل نداره😐😂 اما وقتی داداشای تو رو شنیدم حالم ازشون بهم خورد😒....غریبه هم چیزی بگه جرش می ده😂 عشقم فقط داداشم♥️♥️ خدا به تو صبر بده🙏😐

وااااااا چه داداشی مزخرفی داری😒 مطمنی داداشات اینجورین!😐..... والا من از کل دنیا یه داداش دارم که ...

پیش فامیل که نه ولی ولی پیش زن داداشام میگه

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

کلا از دستشون افسرده شدم هییی

ببخشیدا ولی خیلی بیشعورن خاک تو سرشون با این خواهر نگه داریشون..اعصابم داغون شد..

حالا خوبه کلا توخونه 2تا دختریم 6تا پسر من ازهمه کوچیکم همه میگن شما دوتا رو باید قدرتون رو بدونن

یا علی ۶ تا پسر😂 چی میکشی😂 ما دو تا دختریم ۱ داداش  

😂😂😂😂😂😂