سلام بچه ها برای اینکه یه کم سرم ادم گرم بشه میگن هنر درمان خوبیه استعداد نقاشی و موسیقی ندارم در مدرسه تئاترم خوب بود نخندینا! به نظرتون اموزش بازیگری کجا برم دوره ببینم خوبه؟ ممنونم از همه . تجربیاتتون رو بهم بگید لطفا که یه تصمیم خوب بگیرم . خواهر خودم از من تحصیل کرده تره بااینکه کوچکتره و دید خوبی داره در جامعه . حقوق خونده و ریز بینه و همیشه جواب عر سوالی رو برات پیدا میکنه پاسخگوی تبعاتش هم هست! اون میگه برم دانشگاه علمی کاربردی ۴ تا کتاب درست بهم مهرفی میکنن استادای دانشگاه رو میبینم باادمای درست ارتباط میگیرم چون اموزشگاه بیشتر جنبه پول دراوردن داره ولی دانشگاه اسمش روشه و انقدر به نظر خودمم مهمه که وقتی نگاه میبینم میبینم کسانی که میگن دانشگاه نمیخواد رشته های هنر، خودشون الکی میگن فلان دانشگاه درس خوندن در حالیکه اگر تهش رو دربیاری اونجا نبوده و کلاهبرداری میکنن که پاست بدن یه اموزشگاهی جایی و پورسانتشونو بگیرن ! یه مقاله ازشون چاپ نشده تو اون دانسگاه برو هیچکس نمیشناستشون! بلانسبت همه شدن دانشگاه رفته ولی به ما میرسن نه دانشگاه نمیخواد بیاین پیش ما ! تجربیات شما چی بوده ؟ به جز پیشنهاد خواهرم شماها چی فک میگنین؟دختر من کوچکه خیلی نمیتونم وقت بذارم. مرسی