2777
2789
عنوان

یا امام زمان ☺️🫀

32 بازدید | 0 پست

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درود هایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ، و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ، تا او را با رغبت در زمینت سکونت دهی ، و زمانی طولانی بهره مند سازی

لطفا براى شادى و سلامتى و تعجیل در ظهور امام زمان و حاجت روایی من و خودتون و امنیت و آرامش عاقبت بخیری هموطنامون و شفاى همه بیماران و عزیزانم و عزیزم كه بيمارى صعب العلاج داره دعا كنيد

الهى همیشه در پناه اهل بيت و سلامت باشید

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای