2777
2789

سلام عزیزم 

منم مثل تو تنهای تنها نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم نه فامیل اون ونه من 

الان از وقتی کرونا اومد من چهار ساله خونم حتی نتونستم بابام رو ببینم یه شهر دیگس مامانم فوت کرده خواهر برادر دارم ولی چون تو زندگیم دخالت میکنن باهاشون رابطه در حد تلفنی دارم

خانواده شوهرم هم همینطور

اینجا حتی دوستای شوهرم هم کن ارتباط میگیرن

منم دوست داشتم شوهرش گفته دوست ندارم  راتباط داشته باشی البته تو این مورد تقصیر دوستمه همیشه خوبیهای دیگران رو میکوبه توسر شوهر

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
سلام عزیزم  منم مثل تو تنهای تنها نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم نه فامیل اون ونه من  ...

بچه داری؟ خیلی سختت نیست؟ چقدر حس نیاز به ارتباط حس میکنی؟ من که تا الان تو عمرم خیلی باج دادم خیلی شاید بتونم دوستی پیدا کنم که به دردم بخوره. ولی دریغ! منم تصمیم گرفتم دیگه باج ندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه داری؟ خیلی سختت نیست؟ چقدر حس نیاز به ارتباط حس میکنی؟ من که تا الان تو عمرم خیلی باج دادم خیلی ...

بله خداروشکر سه تا

البته خوب اولش که تنها بودم خودم میرفتم بیرون بازار و شوهرم هم هفته ای یکبار مبرد پارک ،کوه وجاهای تفریحی 

چرا خیلی دل تنگ میشم نه برا اون ادما برای اینکه از شهرم دورم 

دوست دارم حداقل با یه دوست خوب ماهی یا دوماهی بریم پارک قدم بزنم درد دل کنم ولی کسی نیست میرم یه جای زیارتی باون حرفامو میزنم امامزاده حسن یا صالح یا شاه عبدالعظیم شوهرم هم نه نمیگه چون میدونه تنهام 

نه از همون اول به کسی باج ندادم 

چون خیلی توزندگیم سرک میکشن ودخالت میکنن منم خوشم نمیاد

تنهایی رو تحمل میکنم ولی فضولی تو زندگیم وزندگی بچه هام وبی احترامی رو به خودم وشوهر وبچه هام   رو نه

بله خداروشکر سه تا البته خوب اولش که تنها بودم خودم میرفتم بیرون بازار و شوهرم هم هفته ای یکبار مبر ...

باز خوبه سه تا بچه داری. من اینقدر دلم برای دخترم میسوزه حد نداره. همش فکر میکنم من با خواهر و برادر اینقدر تنهام اون دیگه چطوره  

بچه بیار البته اگه اعصاب شو داری

با وجودیکه شرایطش را خیلی نداشتیم به خاطر تنهایی  دخترم با اصرار همسرم را راضی کردم ولی خدا نخواست چند ماه پیش سقط شد. روحیه ام را چند برابر قبل داغون کرد.

با وجودیکه شرایطش را خیلی نداشتیم به خاطر تنهایی  دخترم با اصرار همسرم را راضی کردم ولی خدا نخو ...

عزیزم ان شاالله خدا بهت صبر بده منم سقط داشتم میدونم خیلی سخته

ولی دوباره حامله شدم یه پسر 

ان شاالله خدا هم بهتون بده 

عزیزم ان شاالله خدا بهت صبر بده منم سقط داشتم میدونم خیلی سخته ولی دوباره حامله شدم یه پسر  ا ...

ممنون برام دعا کن. شوهرم راضی نیست میگه شرایطش را نداریم. همین یک بچه را هم حوصله اش را نداریم. البته چون با کسی رابطه نداریم کم حوصله شده. حتی میگه دخترم زیاد حرف میزنه. در حالی که دخترم هم ماه به ماه تو خونه هست دلش آدم میخواد دیگه

ممنون برام دعا کن. شوهرم راضی نیست میگه شرایطش را نداریم. همین یک بچه را هم حوصله اش را نداریم. البت ...

عزیزم درک میکنم چی میگی

ببر پارک البته خیلی مراقب باس بخاطره کرونا

یا یه کلاس نقاشی یا بازی نمیدونم شرایطتون چطوره

تو سرای محله اگه دارید یا دارلقران 

من بچه هامو برای اینکه از تنهایی در بیان اونجاها ثبت نام میکردم الان که مدسه ای هستن تابستون کلاس انلاین وگاهی حضوری با مراقبت کامل

سرای محله حتی کلتس بازی ساعتی داره

عزیزم درک میکنم چی میگی  ببر پارک البته خیلی مراقب باس بخاطره کرونا یا یه کلاس نقاشی یا بازی ...

راستش یک بچه داریم دست و دلم واسش میلرزه. جرات نمیکنم تو این کرونا بیرون ببرمش که برسه کلاس.

راستش یک بچه داریم دست و دلم واسش میلرزه. جرات نمیکنم تو این کرونا بیرون ببرمش که برسه کلاس.

عزیزم راست میگی منم پسر کوچیکمو با ترس لرز با باباش میفرستم پارک

کلاس انلاین هم خوبه میتونه با بچه ها حرف بزنه ودوست پیدا کنه

وکتاهای پیش یک ودو ،رنگ امیزی مشغولش میکنه