2777
2789
عنوان

بهترین دکتر مغز اعصاب کودکان کی هست

1398 بازدید | 15 پست

ممکن کمک کنید 

اهواز شیراز تهران 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

سلام عزیزم.تهران دکتر محولاتی دخترمو چند سال میبرم پیش دکتر محولاتی .بعد چند سال تونست تشنجاش قطع کنه.اهواز هم دکتر عزیزی.شیراز نمیدونم.دختر من بر اثر تصادف ضربه مغزی شده موقع ک دوماهش بود الان ده سالشه مثل بچه دو سالس از نظر عقلی..

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل بچه شما چیه؟تو تاپیک سارا هستم

سلام عزیزم انشاءالله بحق ای شب شفای دخترتو بگیری 

دختر من ۷ماهه بدنیا اومد کیسه ابم سوراخ بود دوهفته بستری بودم بعد بدنیا اومد اما کیسه ابم خشک بوده الان یکسال دوماهش نمیتونه بشینه راه بره خیلی داقونم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام عزیزم انشاءالله بحق ای شب شفای دخترتو بگیری  دختر من ۷ماهه بدنیا اومد کیسه ابم سوراخ بود ...

ممنون عزیزم انشاالله ..بمیرم برات خودم بچه مریض دارم میدونم داری چی میکشی خدا دخترتو شفا بده .خدا صبر ایوب بهمون بده.عزیزم اگه اهوازی هستی تا ادرس ی کاردرمانی بدم ببری خیلی بچه دیدم تو این مرکز خوب شدن و راه رفتن

تاپیک قبلیاتو خوندم ک تو هم خوزستانی هستی   خوشبختم عزیزم من رامهرمزم.کاردرمانی تک پور تو پاداد.پیش اقای مرادی دخترتو ببر ببین چی میگه بهش .

اهواز .دکتر عزیزی مالمیری

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
منطورتون سارا مامان امیر پرهامه؟ لینک تاپیکشو میدین؟

نه عزیزم  یه سارای دیگه است داستان زندگیشو میزاره..راستش بلد نیستم لینک بزارم ببخشید

مرکز طبی کودکان تهران دولتی هست بهترین دکترها رو داره ولی وقت گرفتن سخته، لیست پزشک‌ها رو ببین وآدرس مطب پیداکن، من خودم دیدم برای جراحی یه دختر کوچولوی دوساله ی زیبا که قراربود پسر بشه سه تا از بهترین دکترها باهم جلسه گذاشته بودن تا بهترین جراحی رو انجام بدن 

سلام عزیزم انشاءالله بحق ای شب شفای دخترتو بگیری  دختر من ۷ماهه بدنیا اومد کیسه ابم سوراخ بود ...

عزیزم ببر کاردرمانی.

پسر منم بعد از یک سالگی نشست.

از ۱۱ ماهگی بردم کاردرمانی.یک سال و یک هفته بود نشست.

الان کنار وسایل راه میره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم انشاالله ..بمیرم برات خودم بچه مریض دارم میدونم داری چی میکشی خدا دخترتو شفا بده .خدا صب ...

فدات عزیزم ی کاردرمان تو شهر خودم میبرم 

دکتر عزیزی دکتر خوبی نیست