خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
سلام عزیزم.تهران دکتر محولاتی دخترمو چند سال میبرم پیش دکتر محولاتی .بعد چند سال تونست تشنجاش قطع کنه.اهواز هم دکتر عزیزی.شیراز نمیدونم.دختر من بر اثر تصادف ضربه مغزی شده موقع ک دوماهش بود الان ده سالشه مثل بچه دو سالس از نظر عقلی..
دختر من ۷ماهه بدنیا اومد کیسه ابم سوراخ بود دوهفته بستری بودم بعد بدنیا اومد اما کیسه ابم خشک بوده الان یکسال دوماهش نمیتونه بشینه راه بره خیلی داقونم
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
مرکز طبی کودکان تهران دولتی هست بهترین دکترها رو داره ولی وقت گرفتن سخته، لیست پزشکها رو ببین وآدرس مطب پیداکن، من خودم دیدم برای جراحی یه دختر کوچولوی دوساله ی زیبا که قراربود پسر بشه سه تا از بهترین دکترها باهم جلسه گذاشته بودن تا بهترین جراحی رو انجام بدن