2777
2789
عنوان

تماس تلفنی دختر همسایه با همسرم

542 بازدید | 23 پست

سلام خانما ببخشید چند وقت است دختر همسایه همسرم که دختر خاله مادری من و همسرم هست و ان مجرد است و تقریبا 5 یا شش سالی است که از همسرم بزرگتر است اخرین بار که با همسرم تماس گرفته بود گفته بود که اگر ممکن است از نظر مالی خیران بگین بهم کمک کنند و برام پول جمع کنند که کرونا دارم و مجدد دیروز هم تماس گرفته بود طوری که من کارمندم و همسرم به شوخی میگفت کاش این دختر مجرد را می اردم ونه کمک بچه ها و خودت باشه چون ظاهرا پدرش بداخلاق است و دختر مجرد 40 ساله خونه پدری دارد اذیت میشه من تصمیم گرفتم امروز شمارشو بردارم و بهش تذکر بدم دیگه حق ندارد با همسرم تماس بگیره ممکنه کسی اینجا راهنمایی تم کنه چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که سریع به نظرم نتیجه گیری نکن شاید صرفا فقط کمک مالی میخواد اگر هم میخوای زنگ بزنی اصلا دعوا و سر و صدا نکن و بد صحبت نکن بلکه محترمانه حرف بزن شماره تماس کمیته ای یا جایی که به افراد کمک میکنن رو بدین بهش 

و بخواین ازش که برای کمک گرفتن با اونها تماس بگیرن 

شما کمک مالی میکنین ؟ یا از طریق شما با خیرین در ارتباطه؟

زنگ بزن محترمانه بگو عزیزم از این به بعد کمک لازم بودی به خودم زنگ بزن نه همسرم ما بهتر حرف همو میفهمیم تا یه آقای که نامحرمه به شما تکرار کردشما هم اقدام کن

اول که سریع به نظرم نتیجه گیری نکن شاید صرفا فقط کمک مالی میخواد اگر هم میخوای زنگ بزنی اصلا دعوا و ...

خواست از طری همسرم براش کمک مای خیرین جمع کنند شاید هم منظوری ندارد اما اصلا با عقلم جور درنمیاد چرا با مرد زن و بچه  دار تماس میگیرد

فقط قبلش مطمئن شو .اگر جلو روش بهش تهمت بزنی و دلش بشکنه ممکنه تا آخر عمرش حلالت نکنه و تا آخر عمر ع ...

نه بابا چند بار توی ماشین جلوی خودم مکالمه داشتن میگم چون دختر خاله پدری من و همسرم هست برام مهم نبود اما الان نه